ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα πέντε μέρη που ξεχνάνε όλοι να καθαρίσουν στα σπίτια τους (βίντεο)

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 654.000 προβολές

Αυτά είναι τα πέντε μέρη που ξεχνάνε όλοι να καθαρίσουν στα σπίτια τους (βίντεο)

Η διατήρηση ενός καθαρού και απαλλαγμένου από μικρόβια σπιτιού είναι απαραίτητη για ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης.

Ωστόσο, υπάρχουν συχνά περιοχές που παραβλέπονται και φιλοξενούν βρωμιά και μικρόβια. Η Caroline Solomon, γνωστή ειδικός στον καθαρισμό, μοιράστηκε πέντε συνήθως παραμελημένα σημεία στο σπίτι που απαιτούν σχολαστικό τρίψιμο.

Με την πλατφόρμα της στο TikTok, διαφωτίζει τους θεατές με τις συμβουλές και τα κόλπα καθαρισμού της.

Σε ένα viral βίντεο που συγκεντρώνει πάνω από 654.000 προβολές, η Caroline επισημαίνει αυτές τις ξεχασμένες περιοχές. Πρώτοι στη λίστα της είναι οι διακόπτες των φώτων.

Συχνά αγγίζονται αλλά σπάνια καθαρίζονται, αυτοί οι διακόπτες μπορούν να συσσωρεύσουν βακτήρια και βρωμιά. Η Caroline συμβουλεύει να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό γενικής χρήσης για να σκουπίσετε γύρω τους, εξασφαλίζοντας μια καθαρή και υγιεινή επιφάνεια.

Η δεύτερη παραμελημένη περιοχή είναι πάνω από τις πόρτες. Η σκόνη μπορεί να εγκατασταθεί σε αυτόν τον παραγνωρισμένο χώρο, συμβάλλοντας στη δημιουργία σκονισμένου αέρα και πιθανών αλλεργιών.

Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, η Caroline προτείνει τη χρήση ενός ξεσκονόπανου για την απομάκρυνση των ενοχλητικών σύννεφων σκόνης, προωθώντας την καθαρότερη ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Το νούμερο τρία στη λίστα της Caroline είναι κάτω από τις συσκευές. Τα ψίχουλα τείνουν να συσσωρεύονται σε αυτούς τους κρυμμένους χώρους, καθιστώντας τους προνομιακούς χώρους για παράσιτα και βακτήρια.

Χρησιμοποιώντας το μικροσκοπικό ακροφύσιο μιας ηλεκτρικής σκούπας, μπορείτε εύκολα να εξαλείψετε αυτά τα ψίχουλα, διατηρώντας ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον.

Συνεχίζοντας, η Caroline τονίζει τη σημασία του καθαρισμού των ντους. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να συσσωρευτούν εναποθέσεις ορυκτών, που επηρεάζουν την πίεση του νερού και φιλοξενούν βακτήρια.

Για να το καταπολεμήσετε αυτό, συνιστά να ψεκάζετε την κεφαλή ντους με αραιωμένο ξύδι, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τη συσσώρευση και αποκαθιστώντας τη βέλτιστη λειτουργικότητα.

Τέλος, η Caroline υπενθυμίζει στους θεατές να καθαρίζουν κάτω από τα χαλιά. Παρά το ρόλο τους στην προστασία των δαπέδων, τα χαλιά μπορούν να συσσωρεύουν σκόνη, βρωμιά, ακόμη και αλλεργιογόνα.

Χρησιμοποιώντας μια σκούπα και ένα ξεσκονόπανο, μπορείτε να απομακρύνετε αποτελεσματικά αυτά τα σωματίδια, εξασφαλίζοντας έναν καθαρότερο χώρο διαβίωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.