ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες και οι σπάνιες ημερομηνίες του χρόνου για να γεννηθεί κάποιος

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο συνηθισμένα είναι τα γενέθλιά σας, μην ψάχνετε άλλο

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες και οι σπάνιες ημερομηνίες του χρόνου για να γεννηθεί κάποιος

Ένας χάρτης… θερμότητας που εμφανίστηκε στο Twitter αποκαλύπτει ότι περισσότεροι άνθρωποι γεννιούνται τον Σεπτέμβριο και τον Ιούλιο, ενώ τα σπανιότερα γενέθλια είναι τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Οι 12, 18, 25 και 26 Σεπτεμβρίου – οι οποίες είναι όλες περίπου εννέα μήνες μετά την περίοδο των διακοπών – βρέθηκαν να είναι οι πιο συνηθισμένες ημέρες για γεννήσεις.

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι γύρω από τα Χριστούγεννα είναι μία από τις λιγότερο πιθανές ημέρες για να γεννηθεί κάποιος, μαζί με την Πρωτοχρονιά. Αλλά κάποιες ημερομηνίες που μπορεί να σοκάρουν τους ανθρώπους είναι η 4η Ιουλίου και τα τέλη Νοεμβρίου.

Τα γενέθλια τον Σεπτέμβριο πιστεύεται ευρέως ότι οφείλονται στον κρύο καιρό που βίωσαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου χειμώνα, ενθαρρύνοντας περισσότερους ανθρώπους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους.

Η 9η Σεπτεμβρίου είναι η πιο συνηθισμένη σε αυτό το σύνολο δεδομένων, με τη 19η Σεπτεμβρίου να είναι η δεύτερη.

Ακολουθώντας μια συνηθισμένη περίοδο κύησης, πολλά από αυτά τα μωρά θα μπορούσαν, θεωρητικά, να έχουν συλληφθεί στις 17 και 27 Δεκεμβρίου.

Δείτε το χάρτη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.