Αυτό είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου

Υπάρχουν κάποια αντικείμενα τα οποία συχνά ξεχνιούνται...

Αυτό είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου

Είτε επιλέγεις ένα ξενοδοχείο για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους το σίγουρο είναι ότι θες το κατάλυμα που θα μείνεις να είναι καθαρό και φυσικά να μην έρθεις αντιμέτωπος με εκπλήξεις. 

Είναι γεγονός ότι ιδιαίτερα μετά την πανδημία τα ξενοδοχεία τηρούν αυστηρά πρωτόκολλα απολύμανσης ενώ σε αρκετά σημεία υπάρχουν ανάλογες σημάνσεις (π.χ. τουαλέτα).

Ωστόσο υπάρχουν και κάποια αντικείμενα τα οποία συχνά είτε ξεχνιούνται είτε δεν καθαρίζονται επιμελώς σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Γιατί τα ξενοδοχεία προσφέρουν σαμπουάν, αφρόλουτρο αλλά όχι οδοντόκρεμα

Το αντικείμενο πρέπει να αποφεύγει κανείς να χρησιμοποιεί στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου
Υπάρχει, λοιπόν, και ένα αντικείμενο που πρέπει να αποφεύγει κανείς να χρησιμοποιεί στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου αν το βρει σε αυτό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αρκετές έρευνες δεν είναι τα λευκά είδη το πιο βρώμικο αντικείμενο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που θα πρέπει να αποφεύγεται από τους παραθεριστές.

Η έρευνα που παρουσίασε το ABC news μπορεί να ξαφνιάσει αρκετούς αλλά θα πρέπει να την λάβετε σίγουρα υπ’ όψιν.

Η έρευνα αναφέρει σχετικά με τα αντικείμενα στα δωμάτια των ξενοδοχείων ότι  τα γυάλινα ποτήρια είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε χωρίς να το σκεφτούμε καλά πρώτα.

Η συγκεκριμένη έρευνα για τα ξενοδοχεία πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία της Αμερικής, οπότε και οι αρμόδιοι κατάλαβαν πως τα ποτήρια μέσα στα δωμάτια δεν άλλαζαν τόσο συχνά.

Για παράδειγμα αν τα ποτήρια δεν είχαν χρησιμοποιηθεί από τους προηγούμενους πελάτες τότε το προσωπικό δεν τα είχε αντικαταστήσει με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν σκόνη και άλλους μικροοργανισμούς.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να βάλεις να πιεις νερό ή χυμό από το μπουκάλι σου, μάλλον καλύτερα να πιεις από αυτό ή να έχεις μαζί σου χάρτινα μιας χρήσης. Αν παρατηρήσεις, πάντως, ότι η σκόνη είναι εμφανής σε αυτό, μπορείς ακόμη και να ζητήσεις να σου δώσουν ένα άλλο.

Εξάλλου, αυτό θα είναι κάτι απλό σε σχέση με τις τρελές απαιτήσεις που έχουν ακούσει οι υπάλληλοι ενός ξενοδοχείου από πελάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν, ακόμη πολλά που ίσως δεν γνωρίζεις για τα ξενοδοχεία, όπως για παράδειγμα το κόλπο με τις κάρτες ή το πιο είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα σε ένα δωμάτιο. Πριν φύγεις διακοπές ρίξε μια ματιά για παν ενδεχόμενο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.