ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το «πρωινό του διαβόλου»: Μόνο δύο άνθρωποι έχουν καταφέρει να το ολοκληρώσουν

Για να διεκδικήσει κανείς τη νίκη πρέπει να το καταναλώσει μέσα σε ένα τρομακτικό χρονικό όριο μιας ώρας

Αυτό είναι το «πρωινό του διαβόλου»: Μόνο δύο άνθρωποι έχουν καταφέρει να το ολοκληρώσουν

Ένα αξιοσημείωτο εστιατόριο στο Coalville της Αγγλίας έχει εξαπολύσει μια κολοσσιαία γαστρονομική δημιουργία γνωστή ως «το πρωινό του διαβόλου».

Με την εύστοχη ονομασία «666 Challenge», αυτό το γιγαντιαίο πρωινό γεύμα άφησε με δέος ακόμα και τους πιο πεινασμένους πελάτες, καθώς μόλις το 2% κατάφερε να κατακτήσει τις πανύψηλες μερίδες του.

Αυτό το θρυλικό πιάτο, που βρίσκεται στο καφέ Copper Kettle, δεν είναι για τους αδύναμους.

Το εντυπωσιακό μενού περιλαμβάνει μια εκπληκτική ποικιλία τροφίμων: έξι ζουμερά λουκάνικα, έξι καυτές φέτες μπέικον, έξι τηγανητά αυγά μαγειρεμένα στην εντέλεια, έξι τραγανά hash browns, έξι απολαυστικές φέτες μαύρης πουτίγκας, έξι γενναιόδωρες μερίδες ψητών φασολιών, έξι ζουμερές ντομάτες και έξι κολοσσιαία μανιτάρια. Σαν να μην έφταναν αυτά, συνοδεύεται επίσης από έξι φέτες τοστ ή τηγανητό ψωμί.

Αλλά αυτό που κάνει αυτό το πρωινό πραγματικά αξιοσημείωτο είναι η πρόκληση που παρουσιάζει.

Με τιμή 18 λίρες, όποιος είναι αρκετά γενναίος για να αντιμετωπίσει αυτό το κολοσσιαίο γεύμα έχει την ευκαιρία να το απολαύσει δωρεάν – καθώς και να λάβει ένα επάξιο αναμνηστικό μπλουζάκι – αλλά υπάρχει μια παγίδα.

Για να διεκδικήσει κανείς τη νίκη, πρέπει να κατακτήσει το γεύμα μέσα σε ένα τρομακτικό χρονικό όριο μιας ώρας.

Ο Tom Allured-Rowley, ο ιθύνων νους πίσω από την τολμηρή δημιουργία του Copper Kettle, αποκάλυψε ότι η πρόκληση 666 Devil’s Breakfast Challenge έχει προσελκύσει μόλις πάνω από 100 γενναίες ψυχές πρόθυμες να την αναλάβουν.

Ωστόσο, μόνο δύο άτομα κατάφεραν να καταβροχθίσουν ολόκληρο το πρωινό μέσα στην καθορισμένη ώρα. Ένας πρόσφατος διαγωνιζόμενος, επιδεικνύοντας πραγματική πρωινή ανδρεία, αναδείχθηκε νικητής, ολοκληρώνοντας την πρόκληση σε 53 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.