ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτό είναι το ρούχο που δεν πρέπει να φοράτε στο αεροπλάνο σύμφωνα με αεροσυνοδό

Συνήθως το outfit που επιλέγουμε για τα αεροπορικά ταξίδια μας είναι άνετα και βολικά

Αυτό είναι το ρούχο που δεν πρέπει να φοράτε στο αεροπλάνο σύμφωνα με αεροσυνοδό

Σε ένα ταξίδι με αεροπλάνο η άνεση είναι πολύ σημαντική ειδικά όταν πρόκειται για πτήσεις αρκετών ωρών.

Υπάρχει, όμως, ένα ρούχο που μία αεροσυνοδός συστήνει να μην επιλέγουμε όταν σχεδιάζουμε μια πτήση.

Συνήθως, το outfit που επιλέγουμε για τα αεροπορικά ταξίδια μας είναι ένα άνετο T-Shirt και ένα κολάν με αθλητικά παπούτσια.

Ωστόσο, η Crhistine Negroni, αεροσυνοδός και συγγραφέας, τονίζει τη σημασία του να ξέρουμε από τι υλικό είναι φτιαγμένο το κολάν μας, πριν αποφασίσουμε να το φορέσουμε στο αεροπλάνο.

«Μπορεί να χρειαστεί να διαφύγετε μέσω μιας πυρκαγιάς στην καμπίνα ή μπορεί να υπάρξει μια ξεχωριστή πυρκαγιά στο έδαφος μόλις βγείτε από το αεροσκάφος», δήλωσε στη Sun εξηγώντας τη θέση της.

«Όλοι φορούν κολάν και παντελόνια γιόγκα στα αεροπλάνα τώρα, αλλά εγώ αποφεύγω όλες τις τεχνητές ίνες, επειδή είναι πιο πιθανό να καούν και να κολλήσουν πάνω στο δέρμα σε περίπτωση πυρκαγιάς».

Αντίθετα, επιλέγει υφάσματα όπως το βαμβάκι. «Θα συμβούλευα να φοράτε βαμβακερά ρούχα ή οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από φυσικές ίνες».

Γιατί δεν πρέπει να βγάζουμε τα παπούτσια μας στο αεροπλάνο
Η ειδικός σε θέματα αεροπορικών ταξιδιών είχε επίσης μια δεύτερη προειδοποίηση για τους επιβάτες, καθώς τους συμβούλευσε να μην βγάζουν τις κάλτσες ή τα παπούτσια τους όταν επιβιβάζονται σε μια πτήση.

«Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να κάνουν οι επιβάτες είναι να φορούν πάντα τα παπούτσια τους ειδικά στη διάρκεια της απογείωσης και την προσγείωσης. Αυτό εξακολουθεί να μην απαιτείται από πολλές αεροπορικές εταιρείες και νομίζω ότι θα έπρεπε», είπε και περιέγραψε τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης εάν είστε χωρίς κάλτσες και παπούτσια.

«Αν δεν φοράτε τα παπούτσια σας και γίνει αναγκαστική προσγείωση ή σας ζητηθεί να εκκενώσετε γρήγορα το αεροσκάφος, μπορεί ο διάδρομος του αεροπλάνου να είναι υπερβολικά ζεστός ή κρύος ή να χρειαστεί να βγείτε από ένα αεροσκάφος στο τσιμέντο ή σε χώμα – σίγουρα δεν θα θέλατε να είστε ξυπόλυτοι, σωστά; 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προτιμήστε να είστε προσεκτικοί και προετοιμασμένοι. Διαλέξτε αθλητικά παπούτσια αντί για ψηλοτάκουνα, επιλέξτε φυσικές ίνες αντί για συνθετικές και ρούχα που αναπνέουν και διευκολύνουν τις κινήσεις σας, χωρίς να σας πιέζουν ή να είναι υπερβολικά φαρδιά», κατέληξε η Negroni.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.