ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Bernadette Banner: Η Αμερικανίδα που έγινε γνωστή στο Onlyfans δείχνοντας μόνο… τους αστραγάλους της (βίντεο)

Αποφάσισε να μη βάλει κάποια χρέωση στον λογαριασμό της, με τους χρήστες να κάνουν δωρεάν εγγραφή και να βλέπουν το υλικό της

Bernadette Banner: Η Αμερικανίδα που έγινε γνωστή στο Onlyfans δείχνοντας μόνο… τους αστραγάλους της (βίντεο)

Η Αμερικανίδα Youtuber Bernadette Banner, έγινε γνωστή στο Onlyfans δείχνοντας μόνο… τους αστραγάλους της!

Να σημειωθεί πως έχει σχεδόν 1,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της στο Youtube είπε να κάνει ένα πείραμα.

Έτσι λοιπόν η εν λόγω γυναίκα αποφάσισε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Onlyfans, στον οποίο ανέβαζε φωτογραφίες με την ίδια ντυμένη με στολές από τη βικτωριανή εποχή, εστιάζοντας στους αστραγάλους της, οι οποίοι ήταν καλυμμένοι φυσικά με κάλτσες.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε δεν υπήρχε ούτε μία φωτογραφία με γυμνό περιεχόμενο, ενώ σχεδόν όλες θα μπορούσαν άνετα να ανέβουν και στο Instagram ή ακόμα και στο Facebook.

Η Youtuber αποφάσισε να μη βάλει κάποια χρέωση στον λογαριασμό της, με τους χρήστες να κάνουν δωρεάν εγγραφή και να βλέπουν το υλικό της.

Το αποτέλεσμα; Σε μια εβδομάδα ανέβασε 14 φωτογραφίες της, μάζεψε περισσότερους από 1.000 συνδρομητές, οι οποίοι αν και δεν χρειάστηκε να πληρώσουν συνδρομή, της έκαναν κάποιες δωρεές.

Έτσι, μάζεψε εύκολα πάνω από 600 δολάρια από ενθουσιασμένους συνδρομητές που της ζητούσαν να συνεχίσει την καλή δουλειά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Bernadette Banner έδωσε σε φιλανθρωπίες τα 600 δολάρια, ωστόσο γύρισε ένα βίντεο για το κανάλι της στο Youtube στο οποίο προσπαθούσε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και πώς βρέθηκε ξαφνικά στο top 11% του παγκόσμιου Onlyfans, δείχνοντας απλά τους αστραγάλους της με κάλτσες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.