ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν πάει ο νους σας: Αυτά είναι τα πέντε πιο παράξενα ρεκόρ στο σεξ

Δεν τα έχετε ακούσει αλλά είναι αληθινά

Δεν πάει ο νους σας: Αυτά είναι τα πέντε πιο παράξενα ρεκόρ στο σεξ

Η συζήτηση γύρω από το σεξ δεν εξαντλείται ποτέ, με όλο και νέα θέματα να κάνουν την εμφάνισή τους. Υπάρχουν μάλιστα κάποια ρεκόρ σε αυτό, που δεν τα έχεις ακούσει, αλλά είναι αληθινά.

Τα 5 παρακάτω ρεκόρ στο σεξ είναι από τα πιο παράξενα που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα.

Οργασμοί

Επιστήμονες από την Καλιφόρνια μέτρησαν τον μεγαλύτερο αριθμό οpγασμών σε άντρες και γυναίκες μέσα σε μια ώρα. Το ρεκόρ για τις γυναίκες ήταν 134 φορές, δηλαδή ένας οpγασμός ανά 44 δευτερόλεπτα. Για τους άντρες ήταν πιο κάτω βέβαια, αν και ακούγεται μεγάλο το 16 οργασμοί σε μια ώρα.

Μουσείο πέους

Το μεγαλύτερο μουσείο πeους στον κόσμο είναι ένα μουσείο στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας. Άνοιξε το 1997 και σήμερα περιέχει περισσότερα από 300 δείγματα πέους, συμπεριλαμβανομένου του πeους χάμστερ και 92 άλλων ειδών. Υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνδρες που θα ήθελαν να δωρίσουν το πeος τους μετά θάνατον, αλλά δεν γίνονται όλοι αποδεκτοί.

Το μεγαλύτερο όργιο

Το μεγαλύτερο όργιο στην ιστορία έγινε σε μια αποθήκη στην Ιαπωνία όπου έλαβαν μέρος 250 ζευγάρια, ήτοι 500 άνθρωποι. Όλα βιντεοσκοπήθηκαν, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν αρχικά κάνει τεστ για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Το δυνατότερο αιδοiο του κόσμου

Ο πιο δυνατός κόλπος στον κόσμο ανήκει επίσημα στη Ρωσίδα γυμνάστρια Tatyana Kozhevnikova, η οποία μπορεί να σηκώσει έως και 14 κιλά με τα γεννητικά της όργανα. Λέει ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα καθημερινών ασκήσεων των κολπικών μυών τα τελευταία 20 χρόνια.

Η εκσπερμάτιση που πήγε πιο μακριά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρεκόρ ανήκει στον Horst Schulz. Η εκσπερμάτιση του κατάφερε να «ταξιδέψει» 579 εκατοστά, πράγμα που σημαίνει ότι προσγειώθηκε σε 5,79 μέτρα απόσταση από τον ίδιο. Δεν ακούγεται απίθανο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.