ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δύο τροφές που «εκτοξεύουν» την ερωτική διάθεση και βάζουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Είναι κορυφαία αφροδισιακές

Δύο τροφές που «εκτοξεύουν» την ερωτική διάθεση και βάζουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Έχεις ακούσει και διαβάσει τα πάντα γύρω από τροφές και ροφήματα που αυξάνουν τη λίμπιντο και απογειώνουν τις επιδόσεις στο ερωτικό κομμάτι.

Όμως υπάρχουν δύο τροφές που υπάρχουν σε συγγράμματα από τα αρχαία χρόνια, σε πολλούς λαούς και οι επιστήμονες έχουν βρει πως έχουν ευεργετικές ιδιότητες στην ερωτική μας διάθεση.

Μοσχοκάρυδο

Ας ξεκινήσουμε με το μοσχοκάρυδο που οι ασιατικές χώρες το είχαν από την αρχαιότητα ως το υπέρτατο αφροδισιακό τρόφιμο. Στην ινδική παραδοσιακή ιατρική το μοσχοκάρυδο θεωρείται ισχυρό αφροδισιακό που αυξάνει κυρίως τον ερωtικό αισθησιασμό και ενισχύει την ερωτική επιθυμία. Φαίνεται από μελέτες πως έχει καλύτερα αποτελέσματα στις γυναίκες. Μεγάλη προσοχή, σε μεγάλες δόσεις είναι παραισθησιογόνο, και υπεύθυνο για υπνηλία.

Καρύδια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα καρύδια στη παράδοση μας τα έδιναν σε περιπτώσεις που αργούσαν να τεκνοποιήσουν. Επίσης δεν είναι τυχαίο πως σε πολλές περιοχές της Ελλάδος ήταν το παραδοσιακό γλυκό, μέλι με καρύδια, που έδιναν στους νεόνυμφους την πρώτη νύχτα του γάμου. Τα καρύδια τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος και έχουν ευεργετικές ιδιότητες στις αδύναμες στύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.