ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Εικόνα αποκαλύπτει το χαρακτηριστικό που «πληγώνει» τις σχέσεις σας – Εσείς τι βλέπετε πρώτο;

Το κρανίο, η φιγούρα με την κουκούλα ή τα σπαθιά σας τραβάνε το βλέμμα;

Εικόνα αποκαλύπτει το χαρακτηριστικό που «πληγώνει» τις σχέσεις σας – Εσείς τι βλέπετε πρώτο;

Tεστ προσωπικότητας υπόσχεται να αποκαλύψει το χαρακτηριστικό εκείνο που «πληγώνει» τις σχέσεις σας.

Τα τεστ προσωπικότητας οπτικών ψευδαισθήσεων είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για την αποκάλυψη των υποσυνείδητων προτιμήσεων και χαρακτηριστικών ενός ατόμου. Τα τεστ αυτά μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες για τον ψυχισμό και τις προτιμήσεις ενός ανθρώπου.

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Το κρανίο, τη φιγούρα με την κουκούλα ή τα σπαθιά;

Το κρανίο

Αν είδατε πρώτα το κρανίο, το χαρακτηριστικό σας που «πληγώνει» τις σχέσεις σας είναι η ανάγκη σας για περιόδους σιωπής. Αγαπάτε τη φασαρία της καθημερινότητας, αλλά χρειάζεστε τουλάχιστον μια ώρα ησυχίας, αν σκοπεύετε ποτέ να κάνετε οτιδήποτε άλλο.

Αυτό δεν συμβαίνει επειδή δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, αλλά επειδή αυτές οι ήσυχες στιγμές σε βοηθούν να επαναφορτιστείς. Φροντίστε να εκφράζετε τις ανάγκες σας, ακόμη και αν αυτές φαίνονται να έρχονται σε αντίθεση με το ποιος είστε. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε λιγότερες εντάσεις μεταξύ εσάς και του/ης συντρόφου σας.

Η φιγούρα με την κουκούλα

Αν παρατηρήσατε πρώτα τη φιγούρα με την κουκούλα, το χαρακτηριστικό σας που «πληγώνει» τις σχέσεις σας είναι το έντονο πάθος σας για ιδιωτικότητα. Είστε σπουδαίος/α σύντροφος και είστε ο/η αγαπημένος/η όλων όταν είστε η ψυχή της παρέας, αλλά τίποτα από αυτά δεν σημαίνει ότι είστε απαραίτητα ένα ανοιχτό βιβλίο, ακόμα και για τους/ις συντρόφους σου.

Το να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική σας ζωή είναι ζωτικής σημασίας για εσάς, αν και μπορεί να είστε υπερβολικά επιφυλακτικοί στο να το παραδεχτείτε αυτό από φόβο μήπως αυτό απομακρύνει έναν πιθανό σύντροφο. Μην φοβάστε. Δεν μπορείτε να θυμώνετε με κάποιον που δεν σας δίνει κάτι που δεν ζητήσατε ποτέ.

Τα σπαθιά

Αν είδατε πρώτα τα σπαθιά, το χαρακτηριστικό σας που «πληγώνει» τις σχέσεις σας είναι είναι η οξύθυμη συμπεριφορά σας αν δεν έχετε μια μέρα “ρεπό”. Έχετε τα Σαββατοκύριακα ελεύθερα, αλλά αυτό συνήθως σημαίνει ότι περνάτε αυτές τις ελεύθερες μέρες αλληλεπιδρώντας με τους φίλους σας και πηγαίνοντας σε διάφορες περιπέτειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είστε το είδος του ανθρώπου που πηγαίνει διακοπές και στη συνέχεια χρειάζεται να κάνει διακοπές από τις διακοπές του. Μην αισθάνεστε ποτέ την ανάγκη να δικαιολογηθείτε όταν απορρίπτετε μια πρόσκληση. Δέχεστε τόσες πολλές που το να βγείτε έξω για μια μέρα δεν θα καταγραφεί ως παράξενο σε κανέναν, ειδικά στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας γνωρίζουν καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.