ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εντυπωσιακό: Ζωγραφιές στους δρόμους εμφανίζονται μόνο όταν βρέχει! (φωτο)

Οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν ειδικά χρώματα που παραμένουν αόρατα όταν δεν βρέχει

Εντυπωσιακό: Ζωγραφιές στους δρόμους εμφανίζονται μόνο όταν βρέχει! (φωτο)

Μια ομάδα σχεδιαστών στη Νότια Κορέα βρήκε έναν τρόπο για να κάνει τις μουντές και βροχερές μέρες πιο χαρούμενες, ζωγραφίζοντας τους δρόμους της πόλης.

Στο κέντρο της Σεούλ ζωγραφισαν μεγάλες τοιχογραφίες στο οδόστρωμα οι οποίες εμφανίζονται μόνο όταν βρέχει. Το πρόγραμμά τους έχει τίτλο «Project Monsoon» και, όπως υποδηλώνει το όνομα, δημιουργήθηκε για την ετήσια εποχή των μουσώνων, τότε που βρέχει για χρονικό διάστημα περισσότερο από 3 εβδομάδες ασταμάτητα.

perierga.gr - Ζωγραφιές στους δρόμους εμφανίζονται μόνο όταν βρέχει!

Οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν ειδικά χρώματα που παραμένουν αόρατα όταν δεν βρέχει. “Θέλαμε να γεμίσουμε τους δρόμους με χρώμα, ειδικά τις μέρες που βρέχει συνεχώς. Οι βροχερές μέρες πια εδώ στη Σεούλ δεν είναι καταθλιπτικές”, λένε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
perierga.gr - Ζωγραφιές στους δρόμους εμφανίζονται μόνο όταν βρέχει!perierga.gr - Ζωγραφιές στους δρόμους εμφανίζονται μόνο όταν βρέχει!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.