Επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο: Γιατροί αποκαλύπτουν τα «μυστικά»

Πολλοί άντρες ανησυχούν για το μέγεθος του πέους τους

Επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο: Γιατροί αποκαλύπτουν τα «μυστικά»

Σε ένα πρόβλημα που απασχολεί αρκετούς άνδρες παγκοσμίως έρχονται να δώσουν λύσεις γιατροί, και μάλιστα με φυσικό τρόπο. Ο λόγος για την επιμήκυνση πέους, ένα θέμα που αποτελεί ταμπού ακόμα και στις μέρες μας.

«Πολλοί άντρες ανησυχούν για το μέγεθος του πέους τους και γενικά έχουν προβλήματα με την εικόνα του σώματός τους», ανέφερε ο καθηγητής Kevan Wylie, σύμβουλος σεξουαλικής ιατρικής στη thesun.co.uk., προσθέτοντας ότι «αυτό που συμβαίνει είναι ότι τείνουν να εστιάζουν στην κακή εικόνα του σώματός τους στο πέος τους».

Διαβάστε παρακάτω τρεις φυσικούς τρόπους που θα βοηθήσουν ώστε το πέος σας να μοιάζει μεγαλύτερο:

Τριμάρισμα

Ο πρώτος και πιο εύκολος τρόπος για να φαίνεται το πέος μεγαλύτερο, είναι η περιποίηση στην γύρω περιοχή. Αυτό σημαίνει την ολική απομάκρυνση της τρίχας μέσω του ξυρίσματος, ή ακόμα και το τριμάρισμα μπορεί να βοηθήσει.

«Μπυροκοιλιά»

Τα παρανήσια κιλά στο στομάχι του άντρα, γνωστά κι ως «μπυροκοιλιά» μπορεί για κάποιους να είναι γοητευτικό γνώρισμα, όμως στη πραγματικότητα αφαιρεί πόντους. Έτσι, σε περίπτωση που αυτά τα κιλά εξαφανιστούν, το πέος θα φαίνεται μεγαλύτερο.

Γυμναστική

Το να φροντίσετε να είστε σε «καλή φόρμα» δε θα μεγαλώσει το πέος, όμως θα προσφέρει καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση, κάτι που συνοδεύεται και από καλύτερες επιδόσεις!

Οι παγίδες

Σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να δοκιμάσει τους παραπάνω τρόπους και επιχειρήσει να εφαρμόσει τις παραδοσιακές τεχνικές επιμήκυνσης, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Χάπια και λοσιόν

Στο εμπόριο υπάρχουν μια σειρά από χάπια και λοσιόν που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Πρέπει να σημειωθεί ότι χρειάζεται τεράστια προσοχή σε αυτά τα σκευάσματα, αφού μπορεί να προκαλέσουν από δερματικά, μέχρι και χειρότερα προβλήματα.

Επιμηκυντές πέους

Ένας επιμηκυντής πέους, γνωστός και ως αντλία πέους, τοποθετείται πάνω στο μόριο και αντλεί τον αέρα για να δημιουργήσει ένα κενό. Αυτό τραβάει αίμα στο πέος και το κάνει να διογκώνεται.

Παρόλα αυτά, η παρατεταμένη χρήση μπορεί να βλάψει τους ιστούς στο πέος, καθιστώντας τις στύσεις πιο αδύναμες, επομένως δεν συνιστάται ιδιαίτερα.

Επεκτάσεις

Ορισμένοι άντρες με υπερβολικά μικρό πέος χρησιμοποιούν επεκτάσεις στο μόριό τους, που στην ουσία είναι ένα μικρό βαρύ αντικείμενο, που τραβάει το μόριο προς τα κάτω, αφού πιάνεται πρώτα από την σάρκα του.

Αυτό πράγματι έχει ένα μικρό αποτέλεσμα κοντά στα 1-2 εκατοστά, όμως πάντα γίνεται με την επίβλεψη γιατρού και με ιατρικές οδηγίες. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, όπως να σκιστεί η σάρκα.

Χειρουργική επέμβαση

Η χειρουργική επέμβαση είναι η μόνη λύση που πράγματι αυξάνει το μέγεθος του πέους, όμως έχει μια σειρά από παράγοντες, που πρέπει να ληφθούν υπόψιν.

Αρχικά, κοστίζει αρκετά και χρειάζεται έναν πολύ καλό γιατρό, αφού πέρα από την επέμβαση, πρέπει ο ασθενής να παρακολουθείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έπειτα, ο ασθενής θα πρέπει να κάνει αποχή από το σεξ και στη συνέχεια αναπροσαρμογή, καθώς οι έξτρα πόντοι δε θα προσφέρουν την ίδια σωματική απόλαυση στον άντρα, σε σχέση με αυτή που είχε συνηθίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.