ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Έρευνα: Οι χωριστές κρεβατοκάμαρες μπορούν να βελτιώσουν την σεξουαλική ζωή

«Τώρα πια υπάρχει μεγαλύτερη φυσική επαφή μεταξύ μας» δηλώνει γυναίκα που κοιμάται χωριστά από τον άνδρα της

Έρευνα: Οι χωριστές κρεβατοκάμαρες μπορούν να βελτιώσουν την σεξουαλική ζωή

Η Μάρα και ο Κρίστοφερ Ντόμλαντ εκνεύριζαν ο ένας τον άλλον, μέχρι που αποφάσισαν να σταματήσουν να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι.

Η 30χρονη Μάρα, μητέρα πέντε παιδιών, ηλικίας από 2 μηνών έως 10 ετών, περίμενε πως και πως το βράδυ για να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί, κάτι που δεν κατάφερνε ποτέ λόγω του ροχαλητού του συζύγου της.

Από την πλευρά του ο Κρίστοφερ, 37 ετών, χρηματιστής κρυπτονομισμάτων, έχοντας βαρεθεί την γκρίνια κάθε νύχτα δέχτηκε την πρόταση της συζύγου του να χωρίσουν, μόνο στην κρεβατοκάμαρα.

Το ζευγάρι που είναι μαζί ήδη 11 χρόνια κατάφερε κατά αυτόν τον τρόπο όχι μόνο να σώσει τον γάμο του, αλλά και βελτιώσει τη σεξουαλική του ζωή που υποστεί σημαντικό πλήγμα λόγω αυπνίας.

«Τώρα πια υπάρχει μεγαλύτερη φυσική επαφή μεταξύ μας στη διάρκεια της ημέρας, γιατί δεν είμαστε πλέον θυμωμένοι που εμποδίζαμε ο ένας τον άλλον να κοιμηθεί το βράδυ¨, εξηγεί στην εφημερίδα The New York Post η Μάρα.

Το παραπάνω ζευγάρι δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, αλλά είναι μέρος της νέας μόδας που θέλει τα ζευγάρια να κοιμούνται χωριστά.

Σύμφωνα με έρευνα της Αμερικανικής Ακαδημίας για τον Ύπνο ένα στα τρία ζευγάρια στις ΗΠΑ παίρνουν διαζύγιο… ύπνου σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν τους γάμους τους.

Τα αποτελέσματα της ίδιας έρευνας έδειξαν ότι αυτή η μόδα αφορά κυρίως τη γενιά Z, δηλαδή τους άντρες και τις γυναίκες που είναι σήμερα μεταξύ 18 έως 42 ετών.

«Το σεξ δεν αφορά πια την κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να συμβεί στο δωμάτιο του, στο δωμάτιο μου ή όπουδήποτε θελήσουμε», προσθέτει η Αμάντα Γουέλκερ, έγκυος στο πέμπτο παιδί της, που έχει πάρει διαζύγιο ύπνου από τον σύζυγο της Άνταμ εδώ και πολλά χρόνια.

«Είναι μια απόφαση που δεν έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο», καταλήγει η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.