ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έρευνα: Πόσο γρήγορα βαριέται ένας άνδρας όταν ψωνίζει με τη σύντροφο του;

Τι αναφέρει μια έρευνα του 2013

Έρευνα: Πόσο γρήγορα βαριέται ένας άνδρας όταν ψωνίζει με τη σύντροφο του;

Τα ψώνια είναι κάτι που λατρεύουν οι γυναίκες και που βαριούνται οι άντρες. Αυτό λέει το στερεότυπο. Κάποιες φορές τα πράγματα είναι διαφορετικά, αλλά το πιο συνηθισμένο είναι αυτό. Κάτι που επιβεβαίωσε και μια έρευνα που έγινε στη Βρετανία το 2013.

Η έρευνα λοιπόν έδειξε ότι κατά μέσο όρο οι άνδρες βαριούνται τα ψώνια ύστερα από μόλις 26 λεπτά, ενώ οι γυναίκες ύστερα από δυο ώρες. Κι αυτό γιατί δεν βρήκαν κάτι που τους αρέσει ή το προϊόν για το οποίο αποφάσισαν να βγουν για ψώνια.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχθηκαν πως βαρέθηκαν με τη βόλτα για ψώνια και παράτησαν τη σύντροφό τους, πηγαίνοντας μόνοι τους στο σπίτι.

Η έρευνα έγινε σε 2.000 Βρετανούς και το αποτέλεσμα έδειξε πως 8 στους 10 άνδρες βρίσκουν τα ψώνια με τη σύντροφό τους βαρετά, με το 45% να παραδέχεται πως γενικά αποφεύγει να ψωνίζει με τη σύντροφό του.

“Τα ψώνια είναι γενικά ένα χόμπι των γυναικών και κάτι που οι άνδρες υποβάλλονται. Τα αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν αυτό, με τους άνδρες να βαριούνται πολύ λίγο αργότερα από τη στιγμή που θα φτάσουν στα μαγαζιά”, είχε δηλώσει ο Andy Oldham, διευθυντής της Quidco.com, που διεξήγαγε την έρευνα.

Οι άνδρες βαριούνται κυρίως όταν οι σύντροφοί τους κάνουν πολλή ώρα να αποφασίσουν για κάτι, όταν πεινάνε και όταν διψάνε. Πολυπληθή μαγαζιά και η μη ύπαρξη τηλεόρασης, είναι παράγοντες που συμβάλλουν κι αυτοί βαρεμάρα τους.

Το 48% παραδέχθηκε ότι έφυγε κάνοντας βόλτα αλλού, ενώ το ένα τρίτο πήγε σε άλλο μαγαζί. Επίσης, ένας στους τρεις είπαν πως έκατσαν έξω από το μαγαζί περιμένοντας, ενώ ένας στους πέντε παραδέχθηκε πως κοίταζε άλλες γυναίκες για να περάσει η ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μισοί ανέφεραν πως τσακώθηκαν με τη σύντροφό τους λόγω της κακής διάθεσης που είχαν στα ψώνια οι ίδιοι, ενώ το 58% θα προσποιηθεί ότι περνάει καλά όσο διαρκούν τα ψώνια αν αργότερα τους τάξουν κάποιο αντάλλαγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.