ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έτσι θα διαρκεί από το πρωί έως το βράδυ το άρωμά σας – Τι πρέπει να κάνετε

Υπάρχουν φορές που ακόμη κι αν έχουμε αρωματιστεί λίγες ώρες πριν είναι σαν να μην ψεκαστήκαμε ποτέ

Έτσι θα διαρκεί από το πρωί έως το βράδυ το άρωμά σας – Τι πρέπει να κάνετε

Οι περισσότερες αν όχι όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τα αρώματα, καθώς μας αρέσει να μυρίζουμε ωραία κάθε στιγμή της ημέρας.

Ωστόσο υπάρχουν φορές που ακόμη κι αν έχουμε αρωματιστεί λίγες ώρες πριν είναι σαν να μην ψεκαστήκαμε ποτέ.

Άραγε μπορεί να γίνει κάτι γι’ αυτό; Φυσικά… Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές το άρωμα μας θα κρατάει πλέον περισσότερο.

Άρωμα μετά το ντους:

Η καλύτερη στιγμή για να βάλουμε άρωμα είναι αμέσως μετά το ντους καθώς η υγρασία το βοηθάει να σταθεροποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι θα κρατήσει περισσότερο και θα μυρίζουμε υπέροχα για πολλές ώρες.

Ενυδατική πριν το άρωμα:

Η ενυδατική κρέμα δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για το άρωμα, περίπου με τον ίδιο τρόπο που το primer δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για το foundation.

Άρωμα στα σημεία των παλμών:

Για μεγαλύτερη διάρκεια καλό είναι να ψεκάζουμε στα σημεία των παλμών. Δηλαδή, στην κλείδωση του αγκώνα, εσωτερικά πάνω από τους καρπούς, αριστερά και δεξιά στο λαιμό και στο πίσω μέρος από τα γόνατά. Στα σημεία αυτά το άρωμα αντιδρά με τις φυσικές αυξομειώσεις της θερμοκρασίας του σώματος με αποτέλεσμα να «ζωντανεύει» μέσα στη μέρα.

Όχι τρίψιμο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι σημαντικό να μην τρίβουμε το άρωμα αφού το βάλουμε είτε στους καρπούς είτε σε άλλα σημεία. Η κίνηση αυτή διασπά τις αρωματικές του νότες και η μυρωδιά χάνεται πιο γρήγορα. Έτσι θα έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.