ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έτσι θα κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει καθαρό ακόμα και αν δεν είναι

Κι όμως υπάρχουν τρόποι

Έτσι θα κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει καθαρό ακόμα και αν δεν είναι

Αν δεν σου περισσεύει χρόνος να καθαρίσεις το σπίτι σου, τουλάχιστον υπάρχει τρόπος να το κάνεις να φαίνεται καθαρό, και ας μην είναι.

Για να αγχωθείς αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημα για επίσκεψη. Και ο χρόνος σου δεν φτάνει. Δεν προλαβαίνεις να το καθαρίσεις ολόκληρο, αλλά μπορείς να το κάνεις να φαίνεται καθαρό και τακτοποιημένο, χωρίς φυσικά να είναι τέλειο.

Αρχικά σκέψου ποιος θα έρθει και τον λόγο

Σκέψου σε ποια σημεία θα κινηθείτε. Δεν μπορείς να καθαρίσεις όλο το σπίτι. Μόνο το μέρος που θα κάνει τον επισκέπτη να νιώσει άνετα. Αν κάτσετε στο σαλόνι για ποτό, μην ασχοληθείς με τις σκόνες και του ςλεκέδες στο μπάνιο. Καθάρισε λίγο τον καναπέ και το τραπέζι.

Φώτισε το σπίτι

Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τους πιο φωτεινούς χώρους ως πιο καθαρούς. Το φυσικό φως είναι καλύτερο. Ο φωτισμός βέβαια μπορεί να δείξει τη σκόνη σε κάποια σημεία, οπότε φρόντισε να τη διώξεις από την τηλεόραση και το τραπέζι.

Λιγότερη ακαταστασία

Η ακαταστασία δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία, ίσως την ψυχική σε κάποιες περιπτώσεις, όπως η σκόνη ή η μούχλα. Πάρε ένα καλάθι ρούχων και πέτα μέσα τα πράγματα που τη δημιουργούν. Σαλόνι, κουζίνα και χολ φτάνουν. Κρύψε τον κάδο σε μια ντουλάπα και τα τακτοποιείς αργότερα.

Καθάρισε ότι φαίνεται

Καθαρές πετσέτες στο μπάνιο, τακτοποιημένα μαξιλάρια στον καναπέ, στρωμένο κρεβάτι και λίγο ξεσκόνισμα στα επίμαχα.

Και η μυρωδιά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το άρωμα εσπεριδοειδών, σύμφωνα με έρευνες, έχει ταυτιστεί με την καθαριότητα. Πάρε μερικά κεριά λεμόνι ή πορτοκάλι και άναψέ τα. Να έχεις πετάξει όμως τα σκουπίδια και να έχεις ήδη ανοίξει τα παράθυρα για να αεριστεί το σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.