ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έχε γεια» Ντάνι Άλβες: Η πρώην σύζυγός του τον άφησε στην φυλακή και κάνει «ζωάρα» τόπλες! (φωτο)

Τα άφησε όλα πίσω της το 31χρονο μοντέλο... κυριολεκτικά!

«Έχε γεια» Ντάνι Άλβες: Η πρώην σύζυγός του τον άφησε στην φυλακή και κάνει «ζωάρα» τόπλες! (φωτο)

Παρελθόν αποτελεί για την  Τζοάνα Σανθ ο φυλακισμένος Ντάνι Άλβες! 

Το μοντέλο από την Ισπανία που είχε για χρόνια δεσμό και παντρεύτηκε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας Ντάνι Άλβες μετά από την φυλάκισή του ζήτησε διαζύγιο και τον έχει πλέον ξεπεράσει.

Μπορεί να τον επισκέφτηκε στην φυλακή για να του πει δύο λόγια παρηγοριάς αλλά δεν άλλαξε την απόφασή της για διαζύγιο και έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Η Τζοάνα Σανθ είναι 31 ετών, είναι από τα πιο διάσημα μοντέλα στη χώρα της και ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Ντάνι Άλβες. Όταν ο τελευταίος οδηγήθηκε στη φυλακή για τον βιασμό νεαρής σε κλαμπ της Βαρκελώνης διαχώρισε την θέση της και δεν ξέρουμε εάν θα παραστεί και στη δίκη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.