ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έχει προκαλέσει «χαμό»: Αυτό είναι το τεστ προσωπικότητας που αποκαλύπτει τι λαχταράτε σε μία ερωτική σχέση (φώτο)

Βασίζεται σε μία οπτική ψευδαίσθηση

Έχει προκαλέσει «χαμό»: Αυτό είναι το τεστ προσωπικότητας που αποκαλύπτει τι λαχταράτε σε μία ερωτική σχέση (φώτο)

Το παρακάτω τεστ προσωπικότητας που έχει προκαλέσει «χαμό» στο διαδίκτυο, υποστηρίζει ότι μπορεί να σας αποκαλύψει τι λαχταράτε κρυφά στην αγάπη και τον έρωτα.

Πολλές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θέλεις από τη ζωή, την αγάπη και τις σχέσεις. Ακόμη πιο δύσκολο είναι να ξέρεις τι πραγματικά χρειάζεσαι.

Αυτό το τεστ προσωπικότητας που βασίζεται σε μία οπτική ψευδαίσθηση μπορεί να σου αποκαλύψει τι χρειάζεσαι στην αγάπη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κοιτάξεις την παρακάτω εικόνα και να σημειώσεις αυτό που βλέπεις πρώτο.

Στη συνέχεια, δες παρακάτω τι σημαίνει αυτό που σου τράβηξε πρώτα το ενδιαφέρον.

1. Αν είδες πρώτα το πρόσωπο του άντρα

Αν είδες πρώτα το πρόσωπο του άντρα στην παραπάνω εικόνα, είσαι ένα άτομο που εργάζεται σκληρά για να το σέβονται και να το εκτιμούν όλοι όσοι συναντάς. Αυτό είναι συνήθως πολύ εύκολο για εσένα επειδή ξέρεις να διαβάζεις τους ανθρώπους και άρα γνωρίζεις ποια εκδοχή του εαυτού σου να παρουσιάσεις εάν θες να ευχαριστήσεις κάποιον.

Κατέχεις μία πολύ χρήσιμη δεξιότητα και δεν σημαίνει πως είσαι ανειλικρινής απλά μπορεί να δημιουργείς την αίσθηση πως είσαι ένας γρίφος που δεν είναι εύκολο να λυθεί.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι από την αγάπη είναι κάποιον να σε κατανοήσει.

Είσαι ένα περίπλοκο άτομο, και επιπλέον, επειδή η προσωπικότητά σου έχει πολλές πτυχές τις οποίες σου αρέσει να αναδεικνύεις, μπορεί να νιώθεις ότι κανείς δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σε γνωρίσει ολόκληρο. Να είσαι σίγουρος/η ότι κάποιος θα το κάνει απλά πρέπει να του δώσεις χρόνο.

Εστίασε στην οικοδόμηση μιας σχέσης με κάποιον και στη συνέχεια άφησε κάθε κομμάτι του εαυτού σου να λάμψει για να το δει, να το εκτιμήσει και να το λατρέψει.

2. Αν είδες πρώτα τον άντρα με το παλτό

Αν είδες τον άντρα με το παλτό στην παραπάνω εικόνα, είσαι ένα άτομο με μια εσωτερική θλίψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι καταθλιπτικός, αλλά ότι έχεις πλήρη επίγνωση της ισορροπίας μεταξύ όλων των πραγμάτων – ζωής και θανάτου, ευτυχίας και λύπης, αρχής και τέλους. Ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή σε κάνει να εκτιμάς ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι από την αγάπη είναι η απόλυτη αποδοχή.

Έχεις βγει ραντεβού στο παρελθόν και δεν έχεις βρει κάποιον που να σε αποδεχτεί για αυτό που είσαι, όπως είσαι. Οι περισσότεροι από τους συντρόφους σου ήθελαν να σε αλλάξουν ή να σε «φτιάξουν», μη καταλαβαίνοντας ότι η «μελαγχολία» είναι μέρος του εαυτού σου και της φύσης σου.

Αναζήτησε κάποιον που μπορεί να αποδεχτεί όλες σου τις πλευρές και θα βρεις κάποιον που αξίζει να περάσεις μαζί του όλη σου τη ζωή.

3. Αν είδες πρώτα το μωρό

Αν είδες πρώτα το μωρό στην εικόνα, είσαι ένα άτομο που συχνά νιώθει αβοήθητο. Φυσικά, είσαι ενήλικας. Ξέρεις πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου αλλά τις περισσότερες φορές αγχώνεσαι εύκολα.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι από την αγάπη είναι να γαλουχηθείς.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν θέλεις να είσαι «μωρό». Είσαι ένα άτομο που επιθυμεί βαθιά κάποιον με τον οποίο να μπορεί να μοιραστεί τα βάρη της καθημερινής ζωής. Σίγουρα, το πάθος είναι αναγκαίο, αλλά χρειάζεσαι κι έναν «βράχο» δίπλα σου.

4. Αν είδες πρώτα τον μάγο

Αν είδες πρώτα τον μάγο στην παραπάνω εικόνα, είσαι ένα άτομο που είναι εξίσου περίεργο και παθιασμένο για την επόμενη ζωή όσο και για αυτήν που ζεις τώρα.

Όπου κι αν πιστεύεις, αν ασπάζεσαι μία συγκεκριμένη θρησκεία, έχεις την πεποίθηση πως αυτή η ζωή δεν είναι και η μοναδική.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι από την αγάπη είναι μια πνευματική σύνδεση.

Είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις πνευματικά ολοκληρωμένος στη σχέση σου. Δεν σημαίνει πως θες ο/η σύντροφός σου να έχει τα ίδια “πιστεύω” με εσένα αλλά σε ελκύουν περισσότερο όσοι αναρωτιούνται για τον κόσμο και το σύμπαν.

5. Αν είδες πρώτα τους δύο συνοδούς

Εάν είδες πρώτα τους δύο συνοδούς στην παραπάνω εικόνα, είσαι πεισματάρης και θες να έχεις τον απόλυτο έλεγχο.

Ακούγεται εξαντλητικό; Μάλλον γιατί είναι. Νομίζεις ότι έχεις πάντα δίκιο και το πρόβλημα για όλους γύρω σου είναι ότι… συνήθως έχεις. Εάν υπάρχει ένα δωμάτιο όπου δεν είσαι το πιο έξυπνο άτομο, είναι γιατί δεν έχεις μπει ακόμα σε αυτό.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι από την αγάπη είναι να σε αμφισβητήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλεις έναν σύντροφο που να είναι εκεί για εσένα, έναν καλό και υποστηρικτικό, σίγουρα, αλλά που να σε προκαλεί. Επιπλέον, θες έναν σύντροφο που έχει κάτι να σε διδάξει και να σε ωθεί να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.