ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ; – Πόση πίτσα τρώει ο μέσος άνθρωπος μέσα σε έναν χρόνο;

Ποια προτιμούν και ποια αποφεύγουν;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ; – Πόση πίτσα τρώει ο μέσος άνθρωπος μέσα σε έναν χρόνο;

Μήπως έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόση πίτσα καταναλώνει ο μέσος άνθρωπος μέσα σε ένα χρόνο;

Την απάντηση ήρθε να δώσει μια δημοσκόπηση στις ΗΠΑ με συμμετοχή 5.000 ατόμων.

Ο μέσος άνθρωπος τρώει περίπου τρεις πίτσες τον μήνα και σχεδόν 180 κομμάτια τον χρόνο, υπολογίζοντας πως ο καθένας μπορεί να φάει πάνω από πέντε κομμάτια τη φορά.

Η μελέτη έδειξε πως οι περισσότεροι προτιμούν την κατεψυγμένη πίτσα. Το 30% καταναλώνει περισσότερο κατεψυγμένη πίτσα, το 26% προτιμά να πηγαίνει σε εστιατόριο, το 16% παραγγέλνει στο σπίτι και το 48% θέλουν την πίτσα ζεστή και φρέσκια εκτός φούρνου.

Το 74% είπε πως δεν έχει θέμα να τρώει πίτσα σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, το 69% την προτιμά για πρωινό, ενώ σύμφωνα με την New York Post, το 25% θα σέρβιρε πίτσα στον γάμο τους.

Η πίτσα επίσης είναι και το επίκεντρο και σε άλλες περιστάσεις, όπως τις βραδιές ταινιών κατά 64%, και τις αποφοιτήσεις κατά 57%.

Η πίτσα που προτιμούν

Το 65% θέλει κυκλικό σχήμα με χοντρή κρούστα (32%) και σάλτσα ντομάτας (61%). Μοτσαρέλα θέλει το 59%, πεπερόνι το 51%, λουκάνικο το 42%, μανιτάρια το 37% και παρμεζάνα επίσης κατά 47%.

Η πίτσα που αποφεύγουν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, τα χειρότερα υλικά είναι το αβοκάντο με 39%, το mac and cheese με 36%, η μελιτζάνα κατά 46%, ο ανανάς με 27% και το τηγανητό κοτόπουλο με 26%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.