ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γιατί δεν πρέπει να πείτε ποτέ σε αεροσυνοδό πως είστε μεθυσμένοι;

Συχνά ακούμε για διάφορες άσχημες ιστορίες κατά την διάρκεια πτήσεων

Γιατί δεν πρέπει να πείτε ποτέ σε αεροσυνοδό πως είστε μεθυσμένοι;

Κι όμως μπορεί να δείχνουν πάντα καλοί και καλοντυμένοι, ανεκτικοί και υπομονετικοί, οι αεροσυνοδοί δεν θέλουν ποτέ να ακούσουν δύο λέξεις από το στόμα σου:

«Είμαι μεθυσμένος». Μπορεί να ακούγεται γελοίο και τρελό αλλά όμως είναι η αλήθεια. Πρέπει να το ξέρεις να προσέξεις. Θα σου συστήναμε να μην πεις τίποτα.

Πέρα όμως από όσα γνωρίζουμε, αξίζει να θυμόμαστε ότι υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να τηρούν όσοι ταξιδεύουν με αεροπλάνο και δεν αναφερόμαστε στα γνωστά μέτρα λόγω κορωνοϊού.

Φυσικά, οι περισσότεροι από εμάς τους γνωρίζουμε, αλλά συχνά ακούμε για διάφορες άσχημες ιστορίες κατά την διάρκεια πτήσεων.

Ναι το να πεις σε έναν αεροσυνοδό πως είσαι μεθυσμένος δεν είναι ότι καλύτερο. Αυτό σου το λέμε σίγουρα. Γιατί όμως; Θα δεις πιο κάτω…

Έτσι κάποιες συμπεριφορές, εκτός από το γεγονός ότι θα μπορούσαν να μας φέρουν αντιμέτωπους με τον νόμο, θα μπορούσαν να κάνουν το ταξίδι άθλιο.

Σύμφωνα με ειδικούς, δύο είναι οι λέξεις που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στην αεροσυνοδό: «Είμαι μεθυσμένος».

Γιατί όμως δεν πρέπει να πεις ποτέ σε αεροσυνοδό πως είσαι μεθυσμένος;

Ακόμα κι αν αστειεύεστε μην πείτε ποτέ στο πλήρωμα πτήσης ότι είστε μεθυσμένος», επισημαίνει ένας ειδικός.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό πριν ή και κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, αλλά είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε με προβλήματα αν το παρακάνετε. Ο Willis Orlando, ειδικός της πλατφόρμας εμπιστευτικών πληροφοριών Scott’s Cheap Flights , εξήγησε γιατί δεν πρέπει ποτέ να αναφέρετε ότι είστε μεθυσμένος (εκτός αν φαίνεται τόσο πολύ που δεν μπορείτε να το κρύψετε).

«Απλά να είσαι ήσυχος και να συμπεριφέρεσαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αν έχεις πιει», τόνισε.

Ο Ορλάντο είπε επίσης: «Σίγουρα πολλοί από εμάς είμαστε πολύ φιλικοί με τις αεροσυνοδούς και θέλουμε να κάνουμε παρέα μαζί τους και να αστειευτούμε για να νιώθουμε ανάλαφροι και ίσως σκεφτούμε να πούμε ότι είμαστε μεθυσμένοι».

Αν το κάνετε αυτό οι αεροσυνοδοί έχουν το δικαίωμα να σας αρνηθούν να ταξιδέψετε και να σας αποβιβάσουν από το αεροπλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ορλάντο συνέχισε: «Μάλιστα αν επιτρέψουν να μείνεις μέσα στο αεροσκάφος, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κάνουν για να σε τιμωρήσουν. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να σας βάλουν σε μια λίστα με προβληματικούς επιβάτες. Κάτι που ίσως να σας δημιουργήσει πρόβλημα στα επόμενα ταξίδια σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.