ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γιατί είναι προτιμότερο να ξυρίζεστε το βράδυ;

Ο χρόνος είναι σύμμαχος και ειδικά για όσους δεν είναι έμπειροι με το ξυράφι

Γιατί είναι προτιμότερο να  ξυρίζεστε το βράδυ;

Το ξύρισμα είναι μία ανδρική τελετουργία. Δεν είναι απλώς περιποίηση αλλά τέχνη. Οι περισσότεροι άνδρες έχουν συνηθίσει να ξυρίζονται το πρωί ως grooming ρουτίνας.

Κάτι που είναι λογικό. Το πρωινό ξύρισμα μάς επιτρέπει να ξεκινήσουμε τη μέρα όσο το δυνατόν με πιο φρέσκια εμφάνιση και διασφαλίζει ότι θα φαινόμαστε ξυρισμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί που επιλέγουν να ξυρίζονται βράδυ. Και ίσως να έχουν δίκιο. Αφενός έχουν όλο το χρόνο ώστε να ξυριστούν με την ησυχία τους.

Όταν ξυρίζεσαι το βράδυ δεν υπάρχει βιασύνη, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κοψίματα και ανομοιόμορφο ξύρισμα.

Μπορείς να διασφαλίσεις ότι θα έχεις ένα άνετο και ομοιόμορφο ξύρισμα χωρίς εγκοπές.

Επιπλέον η επιβράδυνση του ξυρίσματος κάνει την εμπειρία πιο ευχάριστη και ξεκούραστη.

Ο χρόνος είναι σύμμαχος και ειδικά για όσους δεν είναι έμπειροι με το ξυράφι, θα τους βοηθήσει ώστε να πετύχουν το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Γενικότερα:

Γενικότερα:

Μας εξοικονομεί χρόνο το πρωί.

Ακόμη κι αν είσαι επαγγελματίας στο ξύρισμα, χρειάζεσαι χρόνο. Αν ξυρίζεσαι τη νύχτα είναι μια λιγότερη αγγαρεία περιποίησης που πρέπει να κάνεις μόλις ξυπνήσεις. Χρησιμοποίησε τον επιπλέον χρόνο που εξοικονομείς το πρωί για να κοιμηθείς περισσότερο ή για να κάνεις ένα πρόγραμμα προπόνησης 10 λεπτών από το σπίτι.

Δίνει περισσότερο χρόνο στο πρόσωπο για θεραπεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος. Όταν ξυριζόμαστε, ξύνουμε ένα αιχμηρό κομμάτι μετάλλου στο πρόσωπό μας. Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είμαστε, θα έχουμε ερεθισμούς και κοψίματα. Όταν ξυριζόμαστε το πρωί, υπάρχει πιθανότητα το πρόσωπό μας να φαίνεται κόκκινο και ερεθισμένο καθώς πηγαίνουμε στη δουλειά. Επίσης μπορεί να έχουμε λίγο αίμα στον γιακά του πουκαμίσου μας, κάτι που δεν αποτελεί και την καλύτερη εμφάνιση. Όταν ξυριζόμαστε το βράδυ, δίνουμε στο δέρμα χρόνο ώστε να επουλωθεί από το ξύσιμο και το κόψιμο. Αντί να δείχνει ερεθισμένο, το πρόσωπό μας θα φαίνεται ωραίο και υγιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.