
«Γκρέμισαν» το ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (23/5) οι Iron Maiden, οι οποίοι ξεκίνησαν τη συναυλία τους με το τραγούδι «Murders in the Rue Morgue».
Τη συναυλία άνοιξαν οι Anthrax, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή στις 19:00 φέρνοντας το χαρακτηριστικό στυλ και την ενέργειά τους.
Αντε γειά pic.twitter.com/wQb8uPGROM
— Χλε_Μπονα Σαμερ (@KatKatPt) May 23, 2026
Λίγο ακόμα να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα! 🤘
Up the fucking irons! #Iron_Maiden pic.twitter.com/pRq4bvSQpO— Παρδαλόν ερίφιον (@Zr4RNmD9srFOWKQ) May 23, 2026
Ήρθαν οι @IronMaiden κι έδειξαν γιατί είναι η μεγαλύτερη μπάντα! Μόνο Maiden pic.twitter.com/bzn4j25XVj
— Dennis B (@karkatim7) May 23, 2026
Πιστοί στο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό, με μπροστάρη τον 67χρονο Μπρους Ντίκινσον, ανέβηκαν στη σκηνή στις 20:40 και με κομμάτια όπως το «Number of the beast» και «Phantom of the opera», έδειξαν τις… άγριες διαθέσεις τους.
7-7-7 the number of the… Son! 🤘#Iron_Maiden pic.twitter.com/lLsVJG0Pcv
— Παρδαλόν ερίφιον (@Zr4RNmD9srFOWKQ) May 23, 2026
Ωπαλάκια! 😂😂😂#Iron_Maiden pic.twitter.com/8R6MVgxM2U
— Παρδαλόν ερίφιον (@Zr4RNmD9srFOWKQ) May 23, 2026
Πανιιικός! #Iron_Maiden pic.twitter.com/ss5vPjJrQk
— Παρδαλόν ερίφιον (@Zr4RNmD9srFOWKQ) May 23, 2026
Το φανατικό τους κοινό… παραληρούσε στη διάρκεια της συναυλίας, με περίπου 50.000 κόσμου, σύμφωνα με αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να τραγουδούν μαζί με το συγκρότημα τις μεγάλες του επιτυχίες.
Αποκορύφωμα, φυσικά, σχεδόν σαν σε… μυσταγωγία, η στιγμή που ακούστηκε το μυθικό «Fear of the dark».
From the eternal sea
Water everywhere! #Iron_Maiden pic.twitter.com/Z69wy4q9Tv— Παρδαλόν ερίφιον (@Zr4RNmD9srFOWKQ) May 23, 2026
Του διαβόλου! 👹🤘#Iron_Maiden pic.twitter.com/mR30fN0KyR
— Παρδαλόν ερίφιον (@Zr4RNmD9srFOWKQ) May 23, 2026