ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γυναίκα αποκάλυψε ότι δεν φοράει εσώρουχα και έγινε viral – «Με βοηθάει με το άγχος» (βίντεο) 

H γυναίκα είπε πως δεν θα φορέσει ξανά εσώρουχα ακόμα και με τζιν

Γυναίκα αποκάλυψε ότι δεν φοράει εσώρουχα και έγινε viral – «Με βοηθάει με το άγχος» (βίντεο) 

Η Leah Kenyon, ανέβασε ένα βίντεο στην πλατφόρμα του TikTok και αποκάλυψε ότι σταμάτησε να φοράει εσώρουχα  επειδή όπως λέει τη βοηθάει με το άγχος.

Σύμφωνα με τη Sun, η γυναίκα είπε πως δεν θα φορέσει ξανά εσώρουχα ακόμα και με τζιν. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η νέα της συνήθεια έχει κάποια οφέλη όπως ότι υπάρχουν λιγότεροι κίνδυνοι μόλυνσης από ζυμομύκητες, λιγότερη τριβή και αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων.

Η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι γυναίκες που δεν φοράνε εσώρουχα δεν εκνευρίζονται ποτέ».

@leahkenyon5

the real reason i don’t wear panties 🤣

♬ original sound – Amanda Nelson

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.