ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η 23χρονη Κριστίνα Πισκόβα από την Τσεχία στέφθηκε «Μις Κόσμος 2024» (φώτο)

Ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς πραγματοποιήθηκε στη Βομβάη της Ινδίας

Η 23χρονη Κριστίνα Πισκόβα από την Τσεχία στέφθηκε «Μις Κόσμος 2024» (φώτο)

Η 23χρονη Κριστίνα Πισκόβα από την Τσεχία, στέφθηκε σήμερα Σάββατο (9/3) «Μις Κόσμος 2024», στη Βομβάη της Ινδίας όπου πραγματοποιήθηκε φέτος ο διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς.

Σε μια σειρά εκδηλώσεων που διεξήχθηκαν πριν τον τελικό διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής κατάστασης, της ομορφιάς, του ταλέντου και της δημόσιας ομιλίας, αρκετές διαγωνιζόμενες κέρδισαν θέσεις «fast track» στις κορυφαίες 40, όπου ανακοινώθηκαν στην αρχή του σόου.

Οι δοκιμασίες

Συνολικά 111 ήταν οι κοπέλες που πήραν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς, όπου γρήγορα κατέληξαν σε 12 και στη συνέχεια 8, φτάνοντας έτσι στον κλασικό γύρο ερωτήσεων (Q&A), εξετάζοντας θέματα που συζητήθηκαν στην πιο πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της G20 .

Όταν κλήθηκε να ρίξει «φως» σε ένα ζήτημα που επηρεάζει συγκεκριμένα την υγεία των γυναικών, η 23χρονη Πισκόβα, φοιτήτρια νομικής και μοντέλο, μίλησε για την άρση του στίγματος και της ενοχής γύρω από την έμμηνο ρύση, λέγοντας ότι «το να είσαι γυναίκα είναι δώρο» και ότι οι περίοδοι πρέπει να να μην είναι θέμα ταμπού.

Η Πισκόβα αντικαθιστά την απερχόμενη Μις Κόσμος, Καρολίνα Μπιελάφσκα, της Πολωνίας, της οποίας η «βασιλεία» χρονολογείται από τον Μάρτιο του 2022. (Λόγω προβλημάτων προγραμματισμού, δεν πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός Μις Κόσμος το 2023.)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.