ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ε.Ραταϊκόφσκι ποζάρει με μαύρα εσώρουχα στο νέο βιντεοκλίπ του Τ.Σκοτ 

Τα πλάνα δείχνουν τη σταρ να καπνίζει σε μια μπανιέρα, να κάνει γυμναστική, αλλά και ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα

Η Ε.Ραταϊκόφσκι ποζάρει με μαύρα εσώρουχα στο νέο βιντεοκλίπ του Τ.Σκοτ 

Το τραγούδι του Τράβις Σκοτ «Ι Know» έχει βιντεοκλίπ και σε αυτό, πρωταγωνίστρια δεν είναι άλλη από την εντυπωσιακή Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε την Τρίτη, ο 32χροννος ράπερ ξυπνά στο κρεβάτι του, στο οποίο ξαφνικά εμφανίζεται φορώντας εσώρουχα, το διάσημο μοντέλο.

Στη συνέχεια, τα πλάνα δείχνουν τη σταρ να καπνίζει σε μια μπανιέρα, να κάνει γυμναστική, αλλά και ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα.

Ωστόσο, το σημείο που τράβηξε την προσοχή του κοινού ήταν όταν η Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρέθηκε στο κρεβάτι, δίπλα στον Τράβις Σκοτ, φορώντας μονάχα μαύρα εσώρουχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος του βίντεο, στη θέση της Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται το 26χρονο μοντέλο, Ανόκ Γιάι. Η ίδια είναι εντελώς γυμνή, με τον Τράβις Σκοτ να ξαπλώνει πάνω της, κρύβοντας τα ευαίσθητα σημεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.