ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η πρώτη βάπτιση παιδιών gay ζευγαριού στην Ελλάδα – Το μυστήριο τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο (upd)

Αποκτήθηκαν με παρένθετη μητέρα

Η πρώτη βάπτιση παιδιών gay ζευγαριού στην Ελλάδα – Το μυστήριο τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο (upd)

Η πρώτη βάπτιση παιδιών gay ζευγαριού στην Ελλάδα είναι γεγονός και τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Ο σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο Έλληνας σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης απέκτησαν δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας και τα βάπτισαν στην Αθήνα το Σάββατο.

Κοντά στους gay γονείς και οι οικογένειες τους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους η Ευγενία Νιάρχου, που ήταν μεταξύ των οκτώ νονών που επέλεξε το ζευγάρι, για πνευματικούς γονείς των παιδιών τους.

Δίπλα στον αδελφό του και ο Μιχάλης Μπούσης πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία ως γνωστόν στηρίζει όλες τις δράσεις της LGBTQ+ κοινότητας.

Η οικογένεια Μπούση είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, καθώς διαθέτει την αλυσίδα παντοπωλείων “Cermak Fresh Market” που δραστηριοποιείται στο Ιλινόις, στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι. Τα “Cermak Fresh Market” εμπορεύονται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

Μετά την βάφτιση, το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους του γλέντησε στο Four Season του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου είχε διακοσμηθεί ειδικά για την περίσταση, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Για αναμνηστικό δώρο από τη βάφτιση των παιδιών, το ζευγάρι μοίρασε στους καλεσμένους του εικόνες της Αγίας Ελένης και του Αγίου Αλέξιου.

Ωστόσο δεν υποδέχθηκαν όλοι με «θέρμη» την ενέργεια του Ελπιδοφόρου: Στα social το trend #ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ_ΤΩΡΑ είναι δεύτερο…

Τα ερωτήματα που προέκυψαν πολλά, ωστόσο αυτό που φαίνεται να απασχόλησε περισσότερο είναι το κατά πόσο υπήρξε κάποια άδεια, προκειμένου να τελεστεί η συγκεκριμένη τελετή με γονείς ένα ομόφυλο ζευγάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.