ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Iggy Azalea: Η «βασίλισσα» του Only Fans συνεχίζει τις «καυτές» αναρτήσεις στο Instagram (φώτο)

Έχει κερδίσει περισσότερα από 48 εκατ. στην πλατφόρμα που είναι γνωστή για το ακατάλληλο περιεχόμενό της

Iggy Azalea: Η «βασίλισσα» του Only Fans συνεχίζει τις «καυτές» αναρτήσεις στο Instagram (φώτο)

Η διάσημη ράπερ από την Αυστραλία Iggy Azalea, η οποία θεωρείται από πολλούς ως «βασίλισσα» του Only Fans, συνεχίζει τις «καυτές» αναρτήσεις στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως, αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως έχει κερδίσει περισσότερα από 48 εκατομμύρια στην πλατφόρμα που είναι γνωστή για το ακατάλληλο περιεχόμενό της.

Η Azalea ωστόσο δεν αφήνει… παραπονεμένους και τους 17 εκατομμύρια followers της στο Instagram, αφού πολύ συχνά δημοσιεύει κι εκεί σέξι περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες όπου είναι ξαπλωμένη, φορώντας μαύρα εσώρουχα, αποκαλύπτοντας μεγάλο μέρος του κορμιού της.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις της η Azalea συνηθίζει να φωτογραφίζεται με μαγιό, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια από τους θαυμαστές της.

Δείτε μερικές αναρτήσεις της στο Instagram

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.