ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κάρμεν Ηλέκτρα: Η πρώην σταρ του Baywatch έφτιαξε OnlyFans – «Ζητούν να βλέπουν τα πόδια μου» (φώτο)

«Λατρεύω να είμαι μέλος του OnlyFans, επειδή τραβάω όταν θέλω να τραβήξω»

Κάρμεν Ηλέκτρα: Η πρώην σταρ του Baywatch έφτιαξε OnlyFans – «Ζητούν να βλέπουν τα πόδια μου» (φώτο)

Η 51χρονη Κάρμεν Ηλέκτρα, πριν από περίπου ένα χρόνο έφτιαξε ένα «καυτό» προφίλ στο OnlyFans, απασχολώντας ξανά μετά από χρόνια, τα φώτα της δημοσιότητας και εξασφαλίζοντας, παράλληλα, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό μηνιαίως.

Μάλιστα, σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στο Fox News Digital, αποκάλυψε, τι είδους φωτογραφίες της ζητούν περισσότερο οι συνδρομητές στην πλατφόρμα.

Αρχικά, είπε: «Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, αλλά το εξέτασα πραγματικά και συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Λατρεύω να είμαι μέλος του OnlyFans, επειδή τραβάω όταν θέλω να τραβήξω. Έχω τον δημιουργικό έλεγχο να κάνω ό,τι θέλω να κάνω».

Όπως η ίδια τόνισε, το τελευταίο διάστημα έχει έχει δεχτεί «κύμα» αιτημάτων από τους φαν της, για να ανεβάζει φωτογραφίες με τα πόδια της.

«Είναι αστείο για μένα, γιατί μου ζητούν περισσότερα να δουν τα πόδια μου και με κάνει να τρελαίνομαι. Οι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν πόδια» είπε η Κάρμεν Ηλέκτρα.

Η πρώην σταρ του Baywatch πήρε την απόφαση να φτιάξει προφίλ στο OnlyFans, μετά από πολλά χρόνια δικαστικών αγωγών για χρήση σέξι φωτογραφιών της, χωρίς την άδειά της.

Τώρα πια, θα προσφέρει τις σέξι φωτογραφίες της και τα έσοδα θα καταλήγουν στην ίδια.

Μιλώντας to 2022 στο People, η ίδια τόνισε: «Απλώς ένιωσα σαν… “Ναι, πρέπει να το κάνω αυτό”. Για πρώτη φορά, έχω αυτή την ευκαιρία να γίνω το αφεντικό του εαυτού μου και να έχω το δικό μου δημιουργικό όραμα για να μοιραστώ κάτι με τους θαυμαστές μου χωρίς να στέκεται κάποιος από πάνω μου και να μου λέει: “Μην κάνεις αυτό, μην κάνεις εκείνο”».

Το OnlyFans προφίλ της Ηλέκτρα κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022 και όπως αναφέρει στην περιγραφή, περιλαμβάνει μαθήματα ομορφιάς, φωτογραφίες διακοπών, μαγιό και φωτογραφίες εσωρούχων, ενώ η ανάρτηση με την οποία εγκαινίασε την είσοδό της την πλατφόρμα, περιλάμβανε αποκλειστικό περιεχόμενο από το ταξίδι στο Παλμ Σπρινγκς, όπου και γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με φίλους.

Σε αντίθεση με το Instagram, η Ηλέκτρα σχεδιάζει να δημοσιεύσει περιεχόμενο στο OnlyFans που περιλαμβάνει «σέξι, αριστοκρατικές φωτογραφίες και βίντεο», μέσω των οποίων θα δημιουργήσει πιο οικείο κλίμα με τους θαυμαστές της, όπως είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.