ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καύσωνας: Τρεις τρόποι για να δροσίσετε το σπίτι χωρίς ανεμιστήρα και κλιματιστικό

Θα σας «σώσουν» από την υπερβολική ζέστη

Καύσωνας: Τρεις τρόποι για να δροσίσετε το σπίτι χωρίς ανεμιστήρα και κλιματιστικό

Τις ημέρες του καύσωνα όλοι θέλουμε να έχουμε δροσιά στο σπίτι μας αλλά χωρίς να μας «τσούξει» ο λογαριασμός του ρεύματος από το κλιματιστικό και τον ανεμιστήρα.

Οι τρεις παρακάτω συμβουλές, μπορούν να κάνουν το σπίτι δροσερό, χωρίς κλιματιστικό και χωρίς ανεμιστήρα.

Περιορίζουμε τη χρήση του φούρνου

Μπορεί να ακούγεται ελαφρώς περίεργο, αλλά η χρήση του φούρνου προκαλεί επιπλέον ζέστη στο σπίτι. Τις ημέρες του καύσωνα, περιοσρτίστε στο ελάχιστο την χρήση του και επιλέξτε άλλους τρόπους μαγειρέματος. Αν δεν μπορείτε τουλάχιστον μην τον χρησιμοποιήστε το μεσημέρι.

Ένα καλοκαιρινό κάλυμμα στον καναπέ

Στον καύσωνα, υπάρχει περίπτωση να μην αντέχεις να κάθεσαι στον καναπέ και στην πολυθρόνα. Βάλτε πάνω ένα καλοκαιρινό κάλυμμα ή ύφασμα. Και το σεντόνι είναι μια καλή λύση.

Κλειστά παντζούρια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίσως ο πιο γνωστός τρόπος να κρατήσετε έξω τη ζέστη, ειδικότερα τις ώρες που ο ήλιος «βαράει». Ανοίξτε μόνο πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ για αν αερίσετε το σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.