ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κιμ Καρντάσιαν: Πνίγηκε με την τεκίλα στα γενέθλια της αδερφής της και έγινε viral (βίντεο)

Η πρώτη «γύρα» είχε άσχημη εξέλιξη…

Κιμ Καρντάσιαν: Πνίγηκε με την τεκίλα στα γενέθλια της αδερφής της και έγινε viral (βίντεο)

Τα γενέθλια της μικρότερης από τις αδερφές της γιόρτασε η Κιμ Καρντάσιαν η οποία έκλεψε για ακόμη μία φορά την παράσταση.

Η Κάιλι Τζένερ έγινε 25 και παρόλο που ήταν το πρόσωπο της βραδιάς, ένα ατύχημα της 41χρονης Καρντάσιαν κυκλοφορεί σε βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή του πάρτι.

Η Κάιλι Τζένερ γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ένα πολυτελές ιδιωτικό γιοτ με καλεσμένους μερικούς από τους πιο κοντινούς της φίλους. Στην αρχή του πάρτι, η Κιμ και κάποιες από τις φίλες της Τζένερ που βρίσκονταν εκεί τσύγκρισαν τα ποτήρια τους και ετοιμάστηκαν να πιούν στην υγειά της εορτάζουσας.

Παρόλα αυτά, η πρώτη «γύρα» είχε άσχημη εξέλιξη όταν η Κιμ Καρντάσιαν έφτυσε το ποτό της και άρχισε να βήχει έντονα. Η διάσημη τηλεπερσόνα πνίγηκε με την τεκίλα που προσπάθησε να πιει και κάποιος απαθανάτισε τη στιγμή, η οποία δημοσιεύτηκε στα social media και έγινε ήδη viral.

Δείτε το βίντεο

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της Καρντάσιαν, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι έβαλε τέλος στο ειδύλλιό του, ύστερα από εννέα μήνες κοινής πορείας και η είδηση βρήκε τον κόσμο του Χόλιγουντ απροετοίμαστο.

Ο Ντέιβιντσον προσπαθεί να σώσει τη σχέση τους και να είναι και πάλι μαζί. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ηθοποιός ζητά απελπισμένα μία δεύτερη ευκαιρία, καθώς εκτός από την ίδια την Καρντάσιαν έχει επιστρατεύσει και τη μητέρα αλλά και τις αδερφές της, για να της αλλάξουν γνώμη.

Αναλυτικότερα, άτομο από το κοντινό περιβάλλον του κωμικού, είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Πιτ παλεύει για να σώσει τη σχέση. Παρακαλεί την Κιμ να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και μάλιστα έχει έρθει σε επαφή με τη μητέρα της, Κρις Τζένερ, και τις αδερφές της για να ζητήσει τη βοήθειά τους. Ο Πιτ είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να ξανακερδίσει την Κιμ. Θυμηθείτε, κανείς δεν πίστευε ότι κάποιος σαν τον Πιτ θα έβγαινε ποτέ με κάποιον σαν την Κιμ, αλλά το έκανε. Τώρα θα την ξανακερδίσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.