Κρήτη: Επέστρεψαν δυναμικά οι γιαγιαδες που κάνουν τράπ και γίνονται viral – Τραγουδούν «Μελιτζάνα από Αλάνα»

Το «Καλοκαίρι Στο Νότο» για ακόμα μία χρονιά προσέφερε ένα απολαυστικό video

Κρήτη: Επέστρεψαν δυναμικά οι γιαγιαδες που κάνουν τράπ και γίνονται viral – Τραγουδούν «Μελιτζάνα από Αλάνα»

Επέστρεψαν δυναμικά οι γιαγιαδες από την Κρήτη που κάνουν τράπ και γίνονται viral!

Το «Καλοκαίρι Στο Νότο» για ακόμα μία χρονιά προσέφερε ένα απολαυστικό video, με πρωταγωνίστριες και φέτος τις κλασσικές αξιολάτρευτες γιαγιάδες της Κρήτης. Αυτή την φορά μάλιστα το γύρισαν στην τραπ μουσική. «Η γιαγιά Γιαννούλα και η γιαγιά Ροδάνθη φέρνουν την GANGSTA ατμόσφαιρα στα άλλοτε γραφικά, νυν επικίνδυνα σοκάκια της Κρήτης με αφορμή το απόλυτο γλυκό Μελιτζάνας! Τίποτα δεν μπορεί να τις σταματήσει.

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου με αφορμή την έναρξη της 19ης σεζόν της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στο Νότο» φέρνουν ακόμη ένα επεισόδιο από τα βίντεο που έχουν γίνει viral ανά τα χρόνια. «Ολα μπορούν να συμβούν στην Κρήτη!», αναφέρει η περιγραφή του video.

Δείτε βίντεο:

Η ιστορία του βίντεο κλιπ διαδραματίζεται στο χωριό της γιαγιάς Γιαννούλας από το επικό Cretan Survivor που ούσα ακόμη στο τιμόνι του Πολιτιστικού Συλλόγου αναζητά τρόπους μαζί με άλλες γυναίκες του χωριού, να προωθήσουν το όχι και τόσο επιτυχημένο, Γλυκό Μελιτζάνα που έχουν φτιάξει. Έτσι λοιπόν αποφασίζουν να φτιάξουν ένα Video Clip. Τα πράγματα, όμως, πάνε στραβά και η ζήλια μεταξύ τους υπερισχύει. Μια άνευ προηγουμένου μουσική βεντέτα ξεσπά με τα όπλα να βγαίνουν και τα αυτοκίνητα να καίγονται. Στόχος τα κέρδη από το γλυκό αλλά και τα… μάτια του μανάβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο βίντεο της παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής μέσα σε λίγες ώρες viral με χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.