ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με αυτό το απίθανο κόλπο θα χωρέσεις τα ψηλά ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων σου (βίντεο) 

«Όλη μου η ζωή είναι ένα ψέμα»

Με αυτό το απίθανο κόλπο θα χωρέσεις τα ψηλά ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων σου (βίντεο) 

Ένα βίντεο στο TikTok έχει γίνει viral καθώς δείχνει τον απίθανο και άγνωστο τρόπο που ανακάλυψε μια γυναίκα στο πλυντήριο πιάτων της όσον αφορά στα ποτήρια που δεν χωρούν στο πάνω συρτάρι.

Η χρήστρια του TikTok με το όνομα @hotdogsilly, περιέγραψε τις λεπτομέρειες σε ένα βίντεο του TikTok που κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2021, το οποίο όμως επανεμφανίστηκε ενόψει των εορτών.

Μάλιστα, το βίντεο που έχει γίνει viral έχει 14,8 εκατ. προβολές, χιλιάδες σχόλια και likes.

@hotdogsilly

#duet with @frunpalandet86 SHOOK @cirah33 #fyp

♬ Hard Times – Paramore

Το βίντεο δείχνει στην αρχή κάποιον να προσπαθεί να τοποθετήσει ένα ψηλό ποτήρι κρασιού στο επάνω συρτάρι του πλυντηρίου πιάτων.

Ωστόσο, το ποτήρι είναι πολύ ψηλό για να χωρέσει και εμποδίζει το κλείσιμο της πόρτας του πλυντηρίου πιάτων.

Ωστόσο, το άτομο λύνει το πρόβλημα γυρίζοντας έναν διακόπτη στο εσωτερικό της σχάρας που το χαμηλώνει κατά αρκετά εκατοστά. Η ρύθμιση του ύψους επιτρέπει στο μεγάλο ποτήρι να χωράει στο επάνω συρτάρι και στην πόρτα του πλυντηρίου πιάτων να κλείνει σωστά.

Η TikToker έμεινε με το στόμα ανοιχτό από το απίθανο κόλπο και πήγε στο δικό της πλυντήριο για να ανακαλύψει ότι μπορεί να το κάνει και η ίδια, απλώς γυρνώντας τον διακόπτη και χαμηλώνοντας τη σχάρα. Με αυτόν τον τρόπο, χωρούν και πιο μεγάλα ή ψηλά αντικείμενα, όπως πιάτα και ποτήρια.

«Όλη μου η ζωή είναι ένα ψέμα», έγραψε η ίδια στην περιγραφή του βίντεο. Οι χρήστες του TikTok ξετρελάθηκαν με το άγνωστο αλλά χρήσιμο τρικ και πλημμύρησαν με σχόλια το βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χαίρομαι πολύ που το δημοσιεύσατε. Δεν μπορούσα να το καταλάβω πριν!!!!!», έγραψε ένας ενώ πολλοί το χαρακτήρισαν ως ένα τρικ που τους αλλάζει τη ζωή. Ωστόσο ένας άλλος που δεν ενθουσιάστηκε με την αποκάλυψη, έγραψε: «Κανείς δεν διάβασε το εγχειρίδιο;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.