ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσετε την γκρίνια των παιδιών κατά τη διάρκεια μιας πτήσης – Αεροσυνοδός αποκαλύπτει

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε

Με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσετε την γκρίνια των παιδιών κατά τη διάρκεια μιας πτήσης – Αεροσυνοδός αποκαλύπτει

Ένας αεροσυνοδός αποκαλύπτει μέσω της πλατφόρμας του TikTok τον τρόπο με τον οποίο θα σταματήσετε την γκρίνια των παιδιών κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Ο χρήστης του TikTok @ichbinvin, ή αλλιώς Kevin, διαβεβαίωσε αρχικά τους θεατές ότι το κλάμα των μωρών είναι μέρος της ζωής.

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποδεχτείτε το γεγονός ότι το μωρό σας μπορεί να κλαίει στο αεροπλάνο και είναι αυτό που είναι», δήλωσε. «Το έχω ξαναπεί, το μόνο πράγμα που είναι πιο ενοχλητικό από ένα παιδί που ουρλιάζει και κλαίει στο αεροπλάνο, είναι κάποιος που δεν σταματά να παραπονιέται για ένα παιδί που ουρλιάζει και κλαίει στο αεροπλάνο».

«Το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές, που είμαι ειλικρινά κουφός στο κλάμα των μωρών και νιώθω ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται συχνά σε αεροπλάνα πιθανώς αισθάνονται το ίδιο», πρόσθεσε.

@ichbinvin

Replying to @kiley and lily

♬ original sound – keVin

Σύμφωνα με τον TikToker, το να φτάσετε στο αεροδρόμιο με «άφθονο χρόνο» είναι επίσης το κλειδί για να αποφύγετε το άγχος πριν από την πτήση για εσάς ή τα παιδιά σας.

Οι γονείς θα πρέπει επίσης να κάνουν χώρο για να πάρουν μαζί τους όλες τις συσκευές και άλλες ανέσεις που τα παιδιά τους έχουν συνηθίσει να έχουν στο σπίτι. «Εγώ θα έφερνα σνακ και ίσως νερό», πρόσθεσε ο Kevin, «Μπορεί να είναι ανώμαλη η πτήση, και αν είναι ανώμαλη οι αεροσυνοδοί δεν θα μπορούν να σερβίρουν [ποτά και σνακ]».

Η προσγείωση μπορεί να είναι μια τρομακτική και άβολη στιγμή για μερικά παιδιά. Σύμφωνα με τον έμπειρο ταξιδιώτη, το τάισμα ενός παιδιού κατά τη διάρκεια της προσγείωσης είναι ιδανικό, καθώς «η κατάποση θα βοηθήσει τα αυτιά τους να ανοίξουν» και «πολλά παιδιά ουρλιάζουν και κλαίνε στο αεροπλάνο επειδή πονάνε τα αυτιά τους».

«Εφόσον δεν τρέχουν πάνω-κάτω στους διαδρόμους του αεροπλάνου και δεν σπάνε κράκερς στο χαλί, πραγματικά δεν νομίζω ότι θα έχετε πρόβλημα», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετοί χρήστες προσέφεραν επίσης τις δικές τους μεθόδους ελέγχου των παιδιών τους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.