ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Με αυτούς τους τρεις τρόπους μπορείτε να βγάλετε εύκολα τα κουκούτσια από τα κεράσια (βίντεο)

Μπορείτε να τα φάτε σκέτα, με βρόμη και γιαούρτι για πρωινό ή να τα χρησιμοποιήσετε σε συνταγές για νόστιμα και υγιεινά σνακ

Με αυτούς τους τρεις τρόπους μπορείτε να βγάλετε εύκολα τα κουκούτσια από τα κεράσια (βίντεο)

Τα κεράσια είναι νόστιμα, υγιεινά και τώρα το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους, καθώς μικροί και μεγάλοι τα λατρεύουν.

Μάλιστα, μπορείτε να τα φάτε σκέτα, με βρόμη και γιαούρτι για πρωινό ή να τα χρησιμοποιήσετε σε συνταγές για νόστιμα και υγιεινά σνακ.

Σε κάθε περίπτωση, είναι χρήσιμο να ξέρετε πώς να αφαιρείτε τα κουκούτσια εύκολα και γρήγορα. Οι τρόποι είναι πολλοί και εμείς παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τους πέντε πιο αποτελεσματικούς.

#1 Η μέθοδος με το ξυλάκι

Κρατήστε το κεράσι με τον αντίχειρα και τον δείκτη. Με ένα ξυλάκι καρφώστε απλά το κεράσι κάθετα από την πάνω προς την κάτω πλευρά. Εάν δυσκολεύστε να κρατήσετε το κεράσι σταθερό, στερεώστε το στο στόμιο ενός γυάλινου μπουκαλιού σόδας ή άλλου αναψυκτικού.

#2 Με έναν συνδετήρα

Πάρτε ένα συνδετήρα και ανοίξτε τον σε σχήμα «S». Καρφώστε τη μία πλευρά στο σημείο που βρίσκεται το κουκούτσι και γυρίστε το μέχρι να το νιώσετε να ξεκολλάει από τη σάρκα του κερασιού και έπειτα τραβήξτε το για να το αφαιρέσετε.

#3 Με ένα καλαμάκι

Βάλτε το κεράσι στο στόμιο ενός γυάλινου μπουκαλιού και καρφώστε ένα καλαμάκι κάθετα. Πιέστε τη σάρκα μέχρι να βγει το κουκούτσι από την κάτω πλευρά και να πέσει μέσα στο μπουκάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με έναν από τους παραπάνω τρόπους μπορείτε να αφαιρέσετε τα κουκούτσια πολύ εύκολα. Φυσικά υπάρχουν και άλλο τρόποι ίσως πιο χρονοβόροι, όπως με ένα μαχαίρι, ανοίγοντας το κεράσι στη μέση και αφαιρώντας το κουκούτσι με το χέρι ή το μαχαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.