ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με αυτούς τους τρόπους δεν θα σε ξανά ενοχλήσουν τα γυαλιά στη μύτη

Αντί να τρέχεις στον οπτικό κάθε φορά που έχεις πρόβλημα, δες τι να κάνεις

Με αυτούς τους τρόπους δεν θα σε ξανά ενοχλήσουν τα γυαλιά στη μύτη

Εάν φοράς κι εσύ για αρκετά χρόνια γυαλιά οράσεως, τότε σίγουρα θα σου έχει τύχει τουλάχιστον μία φορά να αγοράσεις έναν καινούργιο σκελετό και όταν αρχίζεις να τα φοράς να σε ενοχλούν στη μύτη.

Αντί να τρέχεις στον οπτικό κάθε φορά που κάτι δεν «κάθεται» καλά στη μύτη ή στ’ αυτιά σου, δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω κόλπα και θα μας θυμηθείς.

1. Σφίξε τον πλαστικό σκελετό με το πιστολάκι μαλλιών

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, λειτουργεί. Μπορείς να θερμάνεις τους βραχίονες για 20 δευτερόλεπτα με σεσουάρ μαλλιών και στη συνέχεια να τους λυγίσεις για να τους προσαρμόσεις ανάλογα στο σημείο που δεν θα σε ενοχλούν.

2. Προσάρμοσε τα nose pads στα μεταλλικούς σκελετούς εάν τα αισθάνεσαι πολύ σφιχτά

Είναι πολύ απλό, αλλά μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί. Αν οι μεταλλικοί σκελετοί τσιμπάνε τη μύτη σου, μπορείς να τραβήξεις τα nose pads λίγο πιο μακριά το ένα από το άλλο (μαλακά, φυσικά, να μην πάθουμε καμία ζημιά!)

3. Μην τα χρησιμοποιείς σαν στέκα

Αν ανεβάζεις συνεχώς τα γυαλιά επάνω στο πρόσωπό σου, μοιραία, θα ανοίξουν. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αγοράσεις ένα μικρό κατσαβίδι για να σφίγγεις τις βίδες της κάθε πλευράς του σκελετού κάθε φορά που το χρειάζεται.

4. Βάλε ταλκ πίσω από τα αυτιά

Τέλος, εάν πρόσφατα φόρεσες γυαλιά, μπορεί να διαπιστώσεις ότι το δέρμα πίσω από τα αυτιά σου είναι λίγο ερεθισμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείς να βάζεις ταλκ πίσω από τα αυτιά σου καθημερινά μέχρι να προσαρμοστεί το δέρμα σου στα νέα σου γυαλιά. Επιπλέον θα μυρίζεις φρεσκάδα και θα αισθάνεσαι πιο άνετα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.