ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μικάιλα Ντεμάιτερ: Αυτή είναι η εντυπωσιακή αθλήτρια που σαρώνει σε social media και OnlyFans – Δείτε φωτογραφίες 

«Είναι ώρα να πούμε αντίο στο χόκεϊ επί πάγου»

Μικάιλα Ντεμάιτερ: Αυτή είναι η εντυπωσιακή αθλήτρια που σαρώνει σε social media και OnlyFans – Δείτε φωτογραφίες 

H Μικάιλα Ντεμάιτερ κατάλαβε ότι χαραμίζεται στο χόκεϊ επί πάγου και αποφάσισε να το εγκαταλείψει και να «επενδύσει» στα «πλούσια» προσόντα της. 

Το εντυπωσιακό της μπούστο, οι καμπύλες του κορμιού της και η διάθεση της να… παίξει με τον φακό και με την κάμερα την έκαναν παγκοσμίως γνωστή.

Από τότε που αποφάσισε να βγάλει την στολή του τερματοφύλακα των Bluewater Hawks και να φορέσει μπικίνι και καυτά εσώρουχα άρχισε να βλέπει τον λογαριασμό της στην τράπεζα να απογειώνεται.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Έχει ανοίξει και σελίδα στο OnlyFans στην οποία “ανεβάζει” ακόμη πιο καυτές φωτογραφίες και βίντεο με αυτούς που θέλουν να την βλέπουν να μιλούν για την συνέπειά της.

Η καριέρα στο χόκεϊ για το κορίτσι από το Οντάριο κράτησε μόλις 4 χρόνια και δεν της έφερε ούτε χρήμα, ούτε δόξα. Οι υποστηρικτές και ακόλουθοί της ζητούν από εκείνη φωτογραφίες με μπικίνι και με κοντές φούστες.

«Είναι ώρα να πούμε αντίο στο χόκεϊ επί πάγου. Είναι καιρός να γυρίσω σελίδα και να περάσω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, για πρώτη φορά δεν θα είναι Νο1 στη ζωή μου το χόκεϊ. Είμαι ενθουσιασμένη για το μέλλον μου και ετοιμάζω εκπλήξεις» είχε γράψει η αθλήτρια όταν αποφάσισε να αποσυρθεί.

Ήδη στο Instagram έχει 3.2 εκατ. followers ενώ στο TikTok έχει 2.6 εκατ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.