ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Μωρό θέλει διακαώς να μείνει σε ξενοδοχείο Four Seasons – «Δουλεύει τόσο σκληρά στο γραφείο που το αξίζει» (βίντεο)

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πολλά εκατομμύρια προβολές ενώ απάντησε μέχρι και το ξενοδοχείο

Μωρό θέλει διακαώς να μείνει σε ξενοδοχείο Four Seasons – «Δουλεύει τόσο σκληρά στο γραφείο που το αξίζει» (βίντεο)

Ένα μωρό δηλώνει ότι θέλει να μείνει σε ξενοδοχείο Four Seasons και το σχετικό βίντεο έχει συγκεντρώσει 34 εκατομμύρια προβολές και 4,4 εκατομμύρια likes στο TikTok.

Στο βίντεο, ένας μπαμπάς κρατά την κόρη του, η οποία δεν φοράει τίποτα άλλο παρά μια πάνα, καθώς μια γυναίκα, η μαμά, ακούγεται να ρωτά: «Έχω μια ερώτηση για όλους, ποιος θέλει να πάει στο Four Seasons Orlando;» Αμέσως, το μωρό σηκώνει το χέρι του για να πει, «Εγώ!».

«Αν το @Four Seasons Hotels ψάχνει για μωρό πρεσβευτή, είναι η ανιψιά μου», γράφει η λεζάντα στο βίντεο που δημοσίευσε η θεία του μικρού κοριτσιού.

Το viral βίντεο με το μωρό που θέλει να μείνει στο Four Seasons

@fourseasons #Stitch with @Stefanie O’Brien Let the adventure begin @Stefanie O’Brien fam 🏰✨@FourSeasonsOrlando #LuxuryTravel #FamilyTravel #LoveFourSeasons ♬ original sound – Four Seasons Hotels

Το βίντεο ενθουσίασε τους χρήστες του διαδικτύου που έσπευσαν να το σχολιάσουν.

«Δουλεύει τόσο σκληρά στο γραφείο που το αξίζει», έγραψε ένας χρήστης. «Νομίζω ότι το μωρό είναι υπεύθυνο για τα οικονομικά της οικογένειας», ανέφερε άλλος χρήστης.

Η απάντηση του ξενοδοχείου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς για το μωρό μπορεί να έχει μία νέα δουλειά που θα το βοηθούσε να «σηκώσει» οικονομικά τις διακοπές στο Four Seasons καθώς το ξενοδοχείο απάντησε στο viral βίντεο με μία ανάρτηση στην οποία έγραφε «Ποιος θέλει να καλωσορίσει τον νεότερο πρεσβευτή μας στο Four Seasons Orlando;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.