ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μούχλα στην κουρτίνα του μπάνιου: Φτιάξτε αuτό το μείγμα με δύο υλικά από την κουζίνα σας και εξαφανίστε την

Τι πρέπει να κάνετε

Μούχλα στην κουρτίνα του μπάνιου: Φτιάξτε αuτό το μείγμα με δύο υλικά από την κουζίνα σας και εξαφανίστε την

Η καθαριότητα του μπάνιου είναι από τις πιο σημαντικές μέσαα στο σπίτι καθώς υπάρχουν διάφορες εστίες βρωμιάς όπως η κουρτίνα και τα πλακάκια.

Η κουρτίνα του μπάνιου όσο και να μην το πιστεύετε θέλει συχνό καθάρισμα και μάλιστα πολύ συχνό καθάρισμα. Ο λόγος είναι ότι γεμίζει μούχλα και κιτρινίλες. Κάποιοι από εσάς έχουν υφασμάτινες και κάποιοι πλαστικές κουρτίνες οι οποίες χρειάζονται διαφορετικού είδους καθάρισμα.

Αν έχετε υφασμάτινη κουρτίνα στο δικό σας μπάνιο τότε θα χρειαστείτε για το καθάρισμά σας:

  • 1/2 φλ. μαγειρική σόδα και 2 φλ. καυτό νερό
  • Ξεκινήστε διαλύοντας τη σόδα μέσα στο καυτό νερό, προσθέστε το μείγμα στο πλυντήριο και πλύντε κανονικά τις κουρτίνες σας σε αυτό.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν είναι πλαστική τότε για το καθάρισμά σας θα χρειαστείτε:

  • χυμό από 5 λεμόνια και 1 λίτρο καυτό νερό.
  • Ανακατέψτε τα δύο υλικά σε μια λεκάνη και μουλιάστε μέσα στο μείγμα την κουρτίνα σας. Αφήστε την εκεί για 30 λεπτά. Έπειτα πλύντε την με απορρυπαντικό είτε στο πλυντήριο είτε στο χέρι.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.