Μπόρις Τζόνσον: Άφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα σε εστιατόριο – «Ήταν πολύ φιλικός και ευγενικός»

Μαζί με τη γυναίκα του, Κάρι, και τα δύο παιδιά τους απόλαυσε φρέσκο καλαμάρι και ψάρια από τοπικούς ψαράδες

Μπόρις Τζόνσον: Άφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα σε εστιατόριο – «Ήταν πολύ φιλικός και ευγενικός»

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, απόλαυσε χθες βράδυ δείπνο με θαλασσινά μαζί με την οικογένειά του σε παραλιακό εστιατόριο της Καρύστου.

Ο Μ.Τζόνσον, που συνοδευόταν από τη γυναίκα του, Κάρι, και τα δύο παιδιά τους, γευμάτισε χθες βράδυ στο εστιατόριο «Agalma Seaside Restaurant», ενώ στο τραπέζι τους βρέθηκαν και άλλοι φίλοι της οικογενείας.

Δύο Ουκρανοί εργαζόμενοι του εστιατορίου ζήτησαν από τον Βρετανό πρωθυπουργό να βγουν φωτογραφία μαζί του κι εκείνος δέχθηκε ευγενικά.

Ο Μπόρις Τζόνσον με την οικογένειά του διαμένουν σε μια βίλα κοντά στο εστιατόριο και έχουν εμφανιστεί σε διάφορες παραλίες και εστιατόρια της περιοχής.

Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για τον Μπόρις Τζόνσον

«Γνώριζα ότι ο Μπόρις και η οικογένειά του κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, καθώς είναι θέμα συζήτησης για τους κατοίκους ολόκληρη την εβδομάδα. Την Πέμπτη λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μάθαμε πως θα παρευρίσκονταν για δείπνο.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Μίλησε σε όλο το προσωπικό και άφησε ακόμη και 50 ευρώ φιλοδώρημα, κάτι που τους χαροποίησε όλους.

Ήρθε στην κουζίνα, όπου μίλησε με δύο Ουκρανούς υπαλλήλους, τον Ζακ και την Κάτια, και τους είπε ότι είναι σημαντικό να στηρίξει η Βρετανία και η υπόλοιπη Ευρώπη την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Έκατσαν περίπου 2,5 ώρες. Δοκίμασαν πολλά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και απόλαυσαν φρέσκο καλαμάρι και ψάρια από τοπικούς ψαράδες.

Είχαμε πολλούς πελάτες στο εστιατόριο και όλοι τον αναγνώρισαν. Με χαρά μίλησε σε όλους και πόζαρε μαζί τους για φωτογραφίες. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο φιλικός ήταν. Το προσωπικό ξετρελάθηκε με το φιλοδώρημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.