Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο: Έφαγε σε ταβέρνα στο Γιαννίτσι – Το μενού που επέλεξε

Γευμάτισε στην ταβέρνα του προέδρου της κοινότητας Γιαννιτσίου

Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο: Έφαγε σε ταβέρνα στο Γιαννίτσι – Το μενού που επέλεξε

Στην Κάρυστο συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο Μπόρις Τζόνσον. Ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι.

Στην παραλία Γιαννίτσι του Δήμου Καρύστου στην Εύβοια, βρέθηκε χθες ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον όπου και γευμάτισε στην ταβέρνα του προέδρου της κοινότητας Γιαννιτσίου.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας στο evima.gr, o Τζόνσον είναι ένας απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους.

Έφτασε στην περιοχή οδικώς, οδηγώντας μάλιστα ο ίδιος το όχημα. Ήταν ιδιαιτέρως φιλικός με τον κόσμο ενώ παράλληλα απόλαυσε στιγμές ανεμελιάς παίζοντας με τα παιδιά του παραλία.

Δοκίμασε παραδοσιακή χορτόπιτα, τηγανόψωμα, κεφτεδάκια και κοντοσούβλι.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, εξερευνεί τις ελληνικές γεύσεις και συνεχίζει τις διακοπές του στην Εύβοια, απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι.

Τα μπάνια στην Κάρυστο

Με απάθεια και αδιαφορία φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πρωθυπουργός της Βρετανίας, τις αντιδράσεις τόσο από τον βρετανικό Τύπο όσο και από τα βρετανικά κόμματα για τις διακοπές του και στην Ελλάδα.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι παρά τη «βροχή» των δημοσιευμάτων, ο Τζόνσον φαίνεται να συνεχίζει τις διακοπές του στην Κάρυστο με την εφημερίδα Sun να παρουσιάζει νέες φωτογραφίες του Βρετανού πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζόνσον, μάλιστα, κατάφερε να ανακαλύψει μια απομονωμένη παραλία της Καρύστου με ντόπιους να δηλώνουν έκπληκτοι στη Sun για την «ανακάλυψη» του Βρετανού πρωθυπουργού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.