ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντούα Λίπα: Το see through φόρεμα που μας «πέταξε τα μάτια έξω» – Φάνηκαν όλα από μέσα (φώτο)

Ακόμη μία τολμηρή εμφάνιση έκανε η 27χρονη

Ντούα Λίπα: Το see through φόρεμα που μας «πέταξε τα μάτια έξω» – Φάνηκαν όλα από μέσα (φώτο)

Η Ντούα Λίπα, έκανε ακόμη μία τολμηρή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και συγκεκριμένα στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Barbie», λίγο αφότου επέστρεψε από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Η αλβανικής καταγωγής ποπ σταρ «ντύνει» μουσικά το φιλμ με τους Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ και δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

Η εμφάνισή της έχει γίνει ήδη viral στα social media, αφού η 27χρονη επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα αστραφτερό see through φόρεμα, μέσα από το οποίο φαίνεται το γυμνό στήθος της και το ασημί εσώρουχό της.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ντούα Λίπα έδωσε πριν λίγο καιρό, μία μικρή γεύση από το νέο της τραγούδι αποτυπώνοντας μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.