ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο τρόπος για να καθαρίσετε τον φούρνο σας μόνο με ένα λεμόνι (βίντεο)

Είναι καλύτερο και από καθαριστικό

Ο τρόπος για να καθαρίσετε τον φούρνο σας μόνο με ένα λεμόνι (βίντεο)

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορα cleaning hacks που έχουν βοηθήσει πολλούς χρήστες να σκεφτούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο την καθαριότητα συσκευών.

Ακόμη κι αν τα φυσικά καθαριστικά δεν είναι τα αγαπημένα σας, τα προϊόντα που βρίσκονται ήδη στην κουζίνα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τέτοια και να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Μερικά από αυτά είναι η μαγειρική σόδα και το ξύδι με τα οποία μπορείς να αποτρέψεις την εμφάνιση αλάτων αλλά και να απολυμάνεις επιφάνειες.

Εκτός αυτών όμως, το λεμόνι φαίνεται πως -εκτός από ιδανικό για κοτόπουλο και σαλάτες- είναι ιδανικό και για τα λίπη της κουζίνας.

Σε ένα βίντεο στο Instagram προφίλ satisfyingcleaningig ανακαλύψαμε πως με μερικές φέτες λεμόνι και λίγο νερό μπορούμε να καθαρίσουμε αποτελεσματικά τα λίπη του φούρνου της κουζίνας, με απλά βήματα.

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζει νερό και μερικές φέτες λεμόνι. Έπειτα, τοποθετεί στη σχάρα το σκεύος, βάζει τον φούρνο στους 200 βαθμούς και αφού το αφήσει για 20 με 30 λεπτά αφαιρεί με προσοχή και με ένα πανί μικροϊνών βουτώντας το στο νερό καθαρίζει απαλά το εσωτερικό του φούρνου.

Το hack αυτό φαίνεται πολλά υποσχόμενο και μια προσπάθεια σίγουρα θα σας πείσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.