ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οφθαλμαπάτη που σε «τρελαίνει»: Μπορείτε να βρείτε πού κρύβεται η λεοπάρδαλη (φωτό)

Όσοι έχουν «γερό» μάτι θα την εντοπίσουν

Οφθαλμαπάτη που σε «τρελαίνει»: Μπορείτε να βρείτε πού κρύβεται η λεοπάρδαλη (φωτό)

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε σε περιοχή της βόρειας Ινδίας δημιουργεί ακούσια την πιο ενδιαφέρουσα οπτική ψευδαίσθηση, κάνοντας το τοπίο να μοιάζει… κενό από ζωή.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Ρατζαστάν, μια πολιτεία στη βόρεια Ινδία, από τον φωτογράφο Sudhir Shivaram.

Όσοι έχουν «γερό» μάτι θα μπορούν να εντοπίσουν τη λεοπάρδαλη καμουφλαρισμένη στο περιβάλλον της, περιμένοντας το επόμενο γεύμα της.

Ο 43χρονος Sudhir, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας από το επικίνδυνο αρπακτικό, ήλπιζε να εντοπίσει μια από τις ογκώδεις λεοπαρδάλεις, καθώς η περιοχή είναι γνωστή για την άγρια ζωή της.

«Το μέρος είναι πολύ δημοφιλές στις λεοπαρδάλεις λόγω του βραχώδους εδάφους του. Η λεοπάρδαλη είχε βγει από το άντρο της και ξεκουράζεται στα βράχια», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Έβγαλα τη φωτογραφία με τη λεοπάρδαλη ελαφρώς εκτός κέντρου, οπότε είναι πραγματικά δύσκολο να την βρεις. Είναι τα πιο προσαρμοστικά ζώα και μπορούν εύκολα να ζευγαρώσουν με μικρότερα θηλαστικά, πουλιά και μερικές φορές ντόπια βοοειδή. Όσο δεν τα ενοχλούμε, δεν θα παρεμβαίνουν στη ζωή μας και θα συνυπάρχουμε», κατέληξε ο φωτογράφος.

Εσείς μπορείτε να εντοπίσετε τη λεοπάρδαλη που κρύβεται σε αυτή τη φωτογραφία;

 Η απάντηση στην οπτική ψευδαίσθηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.