ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι ειδικοί μίλησαν: Αυτή η συνήθεια στο κρεβάτι φέρνει την ευτυχία στα ζευγάρια

Μια δοκιμή θα σας πείσει

Οι ειδικοί μίλησαν: Αυτή η συνήθεια στο κρεβάτι φέρνει την ευτυχία στα ζευγάρια

Οι σύμβουλοι σχέσεων το αποκαλούν διαζύγιο στον ύπνο. Μια νέα τάση φαίνεται πως διαμορφώνεται στις ΗΠΑ, όπου θέλει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια.

Το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν έκανε έρευνα και κατέληξε πως όταν το ζευγάρι κοιμάται χωριστά, βελτιώνεται η ποιότητα του ύπνου τους και η ζωή τους.

Μάλιστα από την έρευνα προέκυψε πως ήδη ένας στους 3 Αμερικανούς, κοιμούνται χωριστά και αυτό έχει ευεργετικές ιδιότητες στη σχέση τους.

Οι επιστήμονες επισημαίνουν πως καλή ποιότητα ύπνου σημαίνει αυτόματα και καλύτερη διάθεση, περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία, συστατικά που χρειάζονται για μια καλή σχέση.

Σε περιπτώσεις όπου τα ωράρια ύπνου δεν συμβαδίζουν, είχε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αφού έδινε τη δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης του χρόνου τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γνωρίζουμε ότι ο κακός ύπνος μπορεί να επιδεινώσει τη διάθεσή σας και όσοι τον στερούνται είναι πιο πιθανό να μαλώσουν με τους συντρόφους τους», είπε χαρακτηριστικά η δρ Seema Khosla και πρόσθεσε πως «ο καλός βραδινός ύπνος είναι σημαντικός τόσο για την υγεία όσο και για την ευτυχία, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένα ζευγάρια επιλέγουν να κοιμούνται χωριστά για τη συνολική τους ευεξία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.