ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι πετσέτες και άλλα πέντε αντικείμενα που δεν πρέπει να αποθηκεύεις στο μπάνιο

Tο μπάνιο είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία και συχνά δημιουργούμε εκεί την «αποθήκη» μας

Οι πετσέτες και άλλα πέντε αντικείμενα που δεν πρέπει να αποθηκεύεις στο μπάνιο

Η σωστή τακτοποίηση του σπιτιού είναι το κλειδί της επιτυχίας για να γνωρίζεις που βρίσκεται κάθε τι αλλά και για να έχεις τη δυνατότητα να καθαρίζεις κάθε δωμάτιο άκοπα, χωρίς πολλές κινήσεις.

Tο μπάνιο είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία και συχνά δημιουργούμε εκεί την «αποθήκη» μας, αξιοποιώντας τους αποθηκευτικούς χώρους για να φυλάξουμε αγαπημένα και χρήσιμα items.

Αυτό δεν αποτελεί ωστόσο την καλύτερη επιλογή καθώς οι ειδικοί επισημαίνουν πως αρκετά πράγματα δεν πρέπει να φυλάσσονται στο μπάνιο, το οποίο τείνει να συγκεντρώνει νερό και μεγάλη ποσότητα υγρασίας.

Τι δεν πρέπει να αποθηκεύεις στο μπάνιο

Ας δούμε όμως τώρα αναλυτικά όλα όσα δεν πρέπει να αποθηκεύεις στο μπάνιο σου.

1) Πετσέτες

Όπως ακριβώς τα βιβλία και τα περιοδικά, έτσι και το ύφασμα μπορεί να πάρει μια μυρωδιά μούχλας με την επανειλημμένη έκθεση στην υγρασία.

2) Μακιγιάζ

Η υψηλή υγρασία μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την υφή και την διάρκεια ζωής των καλλυντικών σου. Απόφυγε να φυλάς προϊόντα μακιγιάζ (κυρίως πούδρες και κρέμες) στο μπάνιο ή σε ντουλάπια κάτω από τον νιπτήρα.

3) Φάρμακα

Οι ειδικοί συνιστούν να μην αποθηκεύεις φάρμακα, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής στο μπάνιο καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία μπορούν να αλλοιώσουν τη συσκευασία.

4) Κοσμήματα

Η θερμότητα και η υγρασία μπορεί να αμαυρώσουν ορισμένα μέταλλα και να καταστρέψουν πολύτιμους λίθους ή ευαίσθητα υλικά πάνω σε κοσμήματα.

5) Βερνίκια νυχιών

Οι συχνές εναλλαγές θερμοκρασίας μπορούν να επηρεάσουν αισθητά την ποιότητα αλλά και την υφή ενός βερνικιού νυχιών.

6) Φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως καταλαβαίνεις το φωτογραφικό χαρτί είναι αρκετά επιρρεπές σε νερό και υγρασία γι’ αυτό πρέπει να φυλάσσεται μακριά από το μπάνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.