ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι τρεις κινήσεις που θα «εκτοξεύσουν» τη λίμπιντό σου – Εύκολα και χωρίς κόστος

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να «απογειώσετε» την ερωτική σας ζωή

Οι τρεις κινήσεις που θα «εκτοξεύσουν» τη λίμπιντό σου – Εύκολα και χωρίς κόστος

Υπάρχουν αρκετοί και απλοί τρόποι για να αφυπνίσετε τη λίμπιντο σας και να «απογειώσετε» την ερωτική σας ζωή.

Όπως οι τρεις παρακάτω:

Φτιάξτε ατμόσφαιρα

Δεν μιλάμε για τα κλασσικά αναμμένα κεριά και την χαμηλή μουσική. Μιλάμε για «εγκεφαλική» ατμόσφαιρα, με τη σκέψη να στρέφεται σε πιο ερωτικές κατευθύνσεις. Αν ο στόχος είναι η ερωτική επαφή, τότε βάλτε την στο μυαλό σας, επιθυμήστε την και κάντε χώρο στη σκέψη σας για εκείνη. Η προετοιμασία εκτός από σωματική θα πρέπει να είναι και νοητική.

Ανανέωση

Εμπλουτίστε το ρεπερτόριο σας στο σεξ με γερές δόσεις ανανέωσης, με την συναίνεση του συντρόφου φυσικά. Στάστε τη ρουτίνα, μην μένετε μόνο στην κρεβατοκάμαρα, αλλάζοντας στάσεις που αν τις επαναλαμβάνεται συνεχώς θα έχουν χάσει την απόλαυσή τους.

Αφήστε χώρο για το σεξ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είστε φίλοι, ούτε αδέλφια. Η εγγύτητα είναι σημαντική στο ζευγάρι, αλλά η υπερβολική οικειότητα μπορεί να φέρει προβλήματα στο σeξ. Αν θέλουμε το εpωτικό ενδιαφέρον να ξυπνήσει, μπορούμε να δούμε τον σύντροφό μας ως ξένο, έναν άγνωστο που θέλουμε να ανακαλύψουμε και να κατακτήσουμε από την αρχή. Δώστε χώρο σε περισσότερο μυστήριο και τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.