ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οπτική ψευδαίσθηση που «ζαλίζει»: Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό 218; (φωτο)

Μόνο όσοι έχουν μάτια σαν γεράκια μπορούν εύκολα να εντοπίσουν τον αριθμό

Οπτική ψευδαίσθηση που «ζαλίζει»: Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό 218; (φωτο)

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις δημιουργούνται έξυπνα και αναγκάζουν τον εγκέφαλό μας να σκεφτεί αντισυμβατικά και να δοκιμάσει τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά μας.

Μια πρόσφατη ψευδαίσθηση έχει κάνει τους ανθρώπους να ξύνουν το κεφάλι τους καθώς προσπαθούν να λύσουν τον δύσκολο γρίφο.

Υποτίθεται ότι μόνο όσοι έχουν μάτια σαν γεράκια μπορούν εύκολα να εντοπίσουν τον αριθμό που κρύβεται κάπου μέσα στη φωτογραφία πριν τελειώσει ο χρόνος.

Το ζητούμενο είναι απλό: πρέπει να εντοπίσετε τον αριθμό 218 που κρύβεται ανάμεσα στα πολλά 278 μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα.

Ενώ μπορεί να φαίνεται σχετικά απλό στην αρχή, η ψευδαίσθηση είναι πιο δύσκολη από ό,τι νομίζετε, καθώς οι αριθμοί ένα και επτά είναι σχετικά παρόμοιοι στην εμφάνιση.

Γιατί να μη δοκιμάσετε την όρασή σας δίνοντας μια ευκαιρία στην ψευδαίσθηση; Θα σας πάρει μόνο 15 δευτερόλεπτα από τον χρόνο σας.

Αν δυσκολεύεστε να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, τότε ξεκινήστε σαρώνοντας κάθε σειρά ξεχωριστά -εστιάζοντας συγκεκριμένα στον μεσαίο αριθμό των τριών ψηφίων, καθώς αυτός είναι που θα σας δώσει την απάντηση σχετικά γρήγορα.

Σας συμβουλεύουμε να κοιτάξετε προς το κάτω μισό της οθόνης για να προσπαθήσετε να περιορίσετε τις επιλογές σας.

Εντοπίσατε εγκαίρως τον αριθμό 218; Βρίσκεται στη δεύτερη σειρά από κάτω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.