Paige Spiranac: Η «πιο σέξι γυναίκα εν ζωή» ετοιμάζει ημερολόγιο για το 2023 & εμείς… μετράμε τις ώρες! (φωτό)

Το νέο της project είναι πιο σέξι από ποτέ!

Paige Spiranac: Η «πιο σέξι γυναίκα εν ζωή» ετοιμάζει ημερολόγιο για το 2023 & εμείς… μετράμε τις ώρες! (φωτό)

Η πιο «σέξι γυναίκα εν ζωή» εργάζεται πυρετωδώς για το επόμενο μεγάλο project της, με τους θαυμαστές να περιμένουν με αγωνία!

Ο λόγος για την influencer Paige Spiranac, η οποία έγινε διάσημη μέσω των social media.

Τώρα, η χυμώδης ξανθιά κυκλοφορεί ένα ημερολόγιο για το 2023 με σέξι φωτογραφίες, εμπνευσμένες από το Κολοράντο των ΗΠΑ, από όπου κατάγεται.

«Πάντα ήθελα να κάνω ένα ημερολόγιο διότι προέρχομαι από μια τέτοια οικογένεια», λέει η 29χρονη στη New York Post.

Όπως εξήγησε, κάθε χρόνο, την περίοδο των γιορτών, η μητέρα της έκανε δώρο σε μέλη της οικογένειας ημερολόγια με αξιολάτρευτα ζώα, ενώ αργότερα δημιούργησε η ίδια με οικογενειακές φωτογραφίες.

Το νέο της project θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στην τιμή των 25 δολαρίων στη σελίδα της PaigeSpiranac.com από το απόγευμα της Τρίτης.

«Δεν ξέρω αν η οικογένειά μου θα κρεμάσει αυτό το ημερολόγιο, θα δούμε», σημειώνει.

Ποζάροντας σε ένα Airbnb στο Κολοράντο που αποκαλείται Rusty Skillet Ranch, φόρεσε μαγιό και καουμπόικες μπότες, καπέλα και άλλες πινελιές που θυμίζουν cowgirl. Η ίδια επιμελήθηκε τη φωτογράφιση, έκανε μόνη της τα μαλλιά και το μακιγιάζ της και συνεργάστηκε μόνο με το φωτογράφο.

«Είναι μια δουλειά δύο ανθρώπων, όμως οι φωτογραφίες δεν το δείχνουν. Είναι εκπληκτικές και είναι οι πιο αγαπημένες που έχω τραβήξει ποτέ», λέει, δίνοντας αποκλειστικά κάποιες από αυτές στην The Post.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούνιο η Paige Spiranac αναδείχθηκε ως «Η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή» στη λίστα του Maxim Hot 100.

Ο τίτλος ήρθε μετά από μια φωτογράφιση με το θρυλικό φωτογράφο μόδας Gilles Bensimon – μια εμπειρία που τη βοήθησε σημαντικά στο νέο της project.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.