ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Περιπέτεια για τη Βασίλισσα Ελισάβετ – Επί 15 ολόκληρα λεπτά το τζετ της έκανε κύκλους στον αέρα!

Καμία ανησυχία για την ασφάλειά της

Περιπέτεια για τη Βασίλισσα Ελισάβετ – Επί 15 ολόκληρα λεπτά το τζετ της έκανε κύκλους στον αέρα!

Mια ηλεκτρική καταιγίδα που έπληττε το Λονδίνο, ήταν αρκετή για να κρατήσει για επιπλέον 15 λεπτά την πτήση που μετέφερε τη Βασίλισσα Ελισάβετ πίσω στη πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το 13θέσιο τζετ που μετέφερε τη Βασίλισσα Ελισάβετ απογειώθηκε από το Αμπερντίν μετά τις 13:00 και αργότερα επιχείρησε να προσγειωθεί στο RAF Northolt, στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Ωστόσο άσχημες καιρικές συνθήκες που έπλητταν τη βρετανική πρωτεύουσα, που επρόκειτο για ηλεκτρική καταιγίδα, βροχές και χαλαζοπτώσεις, ανάγκασαν τον πιλότο του αεροσκάφους να ακυρώσει τη προγραμματισμένη προσγείωση και να κάνει κύκλους στον αέρα.

Μετά από 15 λεπτά που επικρατούσε το ίδιο σκηνικό, ο καιρός άνοιξε, επιτρέποντας στον πιλότο να επιχειρήσει δεύτερη προσγείωση, η οποία στέφτηκε υπό απόλυτη επιτυχία.

Το Παλάτι του Μπάνγκινχαμ επιβεβαίωσε τα προβλήματα που αντιμετώπισε η πτήση της Βασίλισσας Ελισάβετ λόγω των κεραυνών, ωστόσο καθησύχασε τον κόσμο για την οποιαδήποτε ανησυχία που υπήρξε για την ασφάλεια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.