ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιλάρ Ρούμπιο: Κάνει μαθήματα γυμναστικής και ανεβάζει την θερμοκρασία! (βίντεο)

Η σύντροφος του Σέρχιο Ράμος έχει κορμί 20αρας και τρελαίνει το Instagram!

Πιλάρ Ρούμπιο: Κάνει μαθήματα γυμναστικής και ανεβάζει την θερμοκρασία! (βίντεο)

Η Πιλάρ Ρούμπιο στα 44 της διατηρεί κορμί 20αρας και μας δείχνει τον τρόπο που το καταφέρνει. Σε κάθε της εμφάνιση ανεβάζει την θερμοκρασία ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. 

Η Πιλάρ Ρούμπιο, η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Σέρχιο Ράμος, είναι παρουσιάστρια, ηθοποιός, συγγραφέας αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι η γυμναστική.

Η Ισπανίδα έχει κλείσει τα 44 εδώ και λίγους μήνες αλλά διατηρεί κορμί 20αρας.

Γυμνάζεται κάθε ημέρα και προσέχει τρομερά τη διατροφή της.

«Μου έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή, έχουν αλλάξει τη ρουτίνα μου, τώρα νιώθω πολύ πιο χαρούμενη και πιο ενεργητική» είχε πει για την γυμναστική η Πιλάρ.

Προπονείται 5 ή 6 ημέρες την εβδομάδα για μία ώρα και το συνδυάζει με μια καλογραμμένη δίαιτα, βασισμένη σε πολλές πρωτεΐνες και λαχανικά. Τώρα μέσω Instagram μας προτρέπει να την ακολουθήσουμε!

https://www.instagram.com/reel/ChCIQegjXb3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3c5a779d-c2e5-445c-b1fe-033e5c62f3e6

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.