ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πώς θα κάνετε την κουζίνα σας να μυρίζει υπέροχα

Εύκολα και απλά tips

Πώς θα κάνετε την κουζίνα σας να μυρίζει υπέροχα

Η κουζίνα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα δωμάτια του σπιτιού για όσους αγαπούν το μαγείρεμα.

Αλλά και όσοι δεν είναι επίδοξοι σεφ, επιθυμούν να έχουν μια όμορφη και τακτοποιημένη κουζίνα, χωρίς μυρωδιές φαγητών.

Μάλιστα, συχνά οι άσχημες μυρωδιές μπορεί να έρχονται από τον νεροχύτη ή τον φούρνο, σημεία που ξεχάσαμε να καθαρίσουμε σωστά μετά το μαγείρεμα.

Το πιο απλό κόλπο είναι να προσπαθείτε να πλένετε πάντα τα πιάτα σας μετά το φαγητό, έτσι ώστε να μην στοιβάζονται στον νεροχύτη αναδίδοντας άσχημες μυρωδιές.

Επιπλέον, το να αερίζετε καθημερινά τον χώρο, ιδίως μετά το μαγείρεμα, είναι πολύ σημαντικό για να ανανεώνεται ο αέρας και να φεύγουν οι ατμοί και οι μυρωδιές.

Ωστόσο, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να κάνετε την κουζίνα σας να μυρίζει διαρκώς φρεσκάδα και καθαριότητα, χρησιμοποιώντας τρία υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε ένα λεμόνι στα τέσσερα χωρίς να φτάσετε ως την άκρη του -και να το ανοίξετε σαν λουλούδι.

Τοποθετήστε το σε ένα πιατάκι και μέσα στο ανοιχτό λεμόνι βάλτε δύο κουταλιές χοντρό αλάτι και προαιρετικά δύο κουταλάκια της σούπας από το αγαπημένο σας μαλακτικό ρούχων.

Αφήστε το στον πάγκο της κουζίνας ή σε όποιο σημείο θεωρείτε πιθανότερο να αναπτυχθούν άσχημες μυρωδιές και καλωσορίστε τη φρεσκάδα στην κουζίνα σας.

Δείτε πώς θα κάνετε την κουζίνα σας να μυρίζει υπέροχα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τρεις εναλλακτικές: λεμόνι+αλάτι+αλκοόλ, λεμόνι+αλάτι+μαλακτικό, λεμόνι +αλάτι+ γαρύφαλλο. Δοκιμάστε και διαλέξτε την αγαπημένη σας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.